Kuva: AOP

Blind Channel -jäsen vertasi bänditoveriaan Ilari Johanssoniin - näetkö yhdennäköisyyden?

30.03.2022 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Basisti Olli Matelan kuvaan tuli huvittava kommentti kitaristi Joonas Porkolta.

Blind Channel -yhtyeen basisti Olli Matela jakoi selfien, johon bänditoveri Joonas Porko heitti nasevan kommentin. Kitaristi Porko kommentoi kuvaan yksinkertaisesti ”Ilari Johansson” ja mustan sydämen. Johansson tunnetaan näyttelijänä ja stand up -koomikkona.

Porkon kommentti on saanut muutamassa tunnissa jo yli 200 tykkäystä ja monta hämmentynyttä kommenttia. Monet Blind Channel -fanit ovat nauraneet vertaukselle, mutta jotkut sanovat näkevänsä yhdennäköisyyden. Matelan kuvan pääset näkemään alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Ilari Johansson (kuva: AOP / Ari Lahti)

Matelan kuva on otettu Teksasissa San Antonion kaupungissa, missä bändi heitti keikan tiistaina. Yhtye on parhaillaan kiertueella Yhdysvalloissa. Bändi keikkailee keväällä ympäri Eurooppaa, ja kesällä on luvassa monia festarikeikkoja Suomessa. Blind Channel tekee tämän vuoden aikana yli 100 keikkaa.

Blind Channel tuli suurelle yleisölle tunnetuksi viime vuoden Euroviisuista, missä se sijoittui finaalissa kuudennelle sijalle Dark Side -kappaleellaan. Kyseessä on Suomen kautta aikojen toiseksi paras sijoitus osallistujamäärään suhteutettuna. Bändi julkaisi uuden Bad Idea -sinkkunsa helmikuussa ja valmistelee seuraavaa studioalbumiaan.  

Lue myös: Blind Channel kiertää ahkerasti Yhdysvaltoja - yhtye julkaisi videokoosteen kulissien takaa

Lue myös: Blind Channel peruu Venäjän- ja Ukrainan-keikkansa - "Olemme sokissa ja murtuneita"

Kilpailut

Uusimmat