Kuva: Kiril Juha Kainulainen

Blind Channelin uusi albumi julkaistaan pian - levyyn kiteytyy "uran hulluimmat vuodet"

29.06.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Albumilta löytyvät muun muassa jättihitti Dark Side sekä sitä seuranneet radio- ja striimimenestykset Balboa, We Are No Saints, Bad Idea ja Don’t Fix Me.

Huimaa menestystä viime aikoina saavuttanut Blind Channel julkaisee Lifestyles of the Sick & Dangerous -albuminsa 8. heinäkuuta. Albumilta löytyvät muun muassa jättihitti Dark Side sekä sitä seuranneet radio- ja striimimenestykset Balboa, We Are No Saints, Bad Idea ja Don’t Fix Me.

Yhtye kertoo albumin kansien väliin mahtuvan heidän rankimmat ja parhaimmat vuotensa - kuilun pohjalta kansainväliseen menestykseen.

Albumin on miksannut Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Blink 182) ja masteroinut Ted Jensen (Green Day, Norah Jones, Evanescence). Yhtye on tuottanut albumin yhteistyössä Joonas Parkkosen kanssa.

- Tähän albumiin kiteytyy meidän uran ja elämän hulluimmat vuodet. Kirjoitettiin ja tuotettiin levy täysin bändin kesken. Parkkonen, Lancaster ja Jensen toivat viimeisen silauksen tälle ennennäkemättömälle modernille rock-albumille. Me olemme järkyttävän innoissamme lopputuloksesta, yhtye kommentoi.

Blind Channel kiersi kevään Amerikkaa ja Eurooppaa pistäytyen Suomessa Emma-gaalassa, jossa se voitti kaikki kuusi kategoriaa, joissa se oli ehdolla. Loppukiertueen jälkeen matka jatkui Suomen kesäfestareille.

Suosio on kasvusuuntainen myös kansainvälisesti. Lavat ja keikkapaikat suurenevat. Lisäksi brittiläinen rock-lehti Rock Sound nosti suomalaisyhtyeen juuri lehtensä kanteen.

- Planeetan isoin rock-lehti nostaa meidät kanteen ja vieläpä ensimmäisenä suomalaisyhtyeenä HIMin jälkeen niin onhan tämä käsittämättömän hienoa, yhtye kertoo.

Blind Channelin vuosi huipentuu ensimmäiseen omaan hallikeikkaan Helsingin Jäähallissa 29. joulukuuta.

Lue myös: Blind Channelin uutuuskappaletta hehkutetaan somessa - "Jälleen lähes täydellinen biisi"

Lue myös: Blind Channel toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa - esiintyy omalla hallikeikalla Suomessa

Kilpailut

Uusimmat