Kuva: AOP

David Guettan Weekend-esiintyminen palasi tähden keikkakalenteriin - peruutuspelko ehti jo levitä

28.06.2022 12:45 - Iiro Myllymäki

DJ-supertähti esiintyy Hämeenlinnassa viikonloppuna.

Kirjoitimme aiemmin huolesta, että myös DJ-kuuluisuus David Guetta, 54, olisi perumassa Weekend Festivalin keikkansa. Hämeenlinnassa tapahtuva esiintyminen oli poistunut ranskalaistähden keikkakalenterista tämän virallisilla verkkosivuilla. Aiemmin yhdysvaltalainen supertähti Post Malone perui Weekend-keikkansa.

Nyt Guettan keikkakalenteri on päivittynyt ja Weekend-esiintyminen näkyy siellä jälleen. Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti. Guettan on määrä esiintyä Hämeenlinnassa sunnuntaina 3. heinäkuuta. Päivää aiemmin Guetta heittää keikan Norjassa Kristiansandissa. Ei ole tiedossa, miksi Guettan keikkaa ei aiemmin näkynyt nettisivujen keikkakalenterissa.

David Guetta on tunnettu tuottaja ja DJ, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Titanium, Memories ja Sexy Bitch. Hänen kappaleillaan ovat vierailleet esimerkiksi Sia, Usher, Nicki Minaj ja Snoop Dogg.

Elektroniseen musiikkiin painottunut Weekend Festival järjestetään 1.–3. heinäkuuta Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa. Festivaali on kärsinyt keikkaperuutuksista, sillä Post Malone, Rezz ja A1 x J1 ovat peruneet esiintymisensä. Festivaali on kertonut peruutusten syyksi logistiikkahaasteet.

Lue myös: Weekend-festivaali katosi David Guettan keikkakalenterista - peruuko jo toinen pääesiintyjä?

Lue myös: David Guettan tribuutti George Floydille herättää epäuskoa: "Valkoisin tapa reagoida rasismiin"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat