Kohuttu festari myytiin loppuun alle päivässä!

05.10.2009 13:47 - Eeva Rajala

Ensi vuoden Glastonbury Festival on myyty loppuun vajaassa vuorokaudessa, kertoo BBC. Brittifestivaalin liput tulivat myyntiin sunnuntaiaamuna.

Rekisteröityneet ihmiset saivat lippunsa ensimmäisten joukossa. Lipuista voi maksaa myös panttimaksun 50 puntaa ja loput ensi vuoden helmikuussa. Liput ovat noin kymmenen puntaa kalliimmat kuin viime vuonna. Kolmen päivän lippu maksaa varauksineen ja postimaksuineen noin 195 puntaa.

Viime vuonna kesti useita viikkoja, että festivaali myytiin loppuun ja edellisvuotena lippuja oli jäljellä vielä festivaalin alkaessakin. 40. Glastonbury Festival on siis loppuunmyyty, mutta festivaalille tulee vielä pieni määrä lippuja myytäväksi tulevina viikkoina, kun lunastamattomien lippujen määrä tarkentuu.

Viime vuonna Glastonbury Festivalilla pääesiintyjinä olivat muun muassa Neil Young, Bruce Springsteen ja Blur. Edellisvuotena pääesiintyjän paikalla kohahdutti hiphop-artisti Jay-Z, jonka pääesiintyjän pesti jakoi mielipiteet vahvasti. Tulevan juhlavuoden artisteja ei vielä ole paljastettu.

Kilpailut

Uusimmat