Kuva: AOP / Tomi Natri

Benjamin Peltonen mukailee Maija Vilkkumaan hittiä, Gay-biisille suursuosio - monet julkkikset ylistävät

04.07.2022 20:15 - Riia Frost

Gay-kappaleen räjähtänyt suosio TikTokissa sai Benjamin Peltosen julkaisemaan biisin kokopitkässä muodossa.

Laulaja-lauluntekijä Benjamin Peltosen, 25, Gay-kappale on tällä hetkellä Suomen Youtuben trendaavin video. Kappaleen kertosäe mukailee muusikko Maija Vilkkumaan Ei-hittiä. Gay-kappale juhlistaa "rakkaus kuuluu kaikille" -sanomaa ja toimii ikään kuin viestinä homofoobisille henkilöille. Peltonen itse kertoi olevansa homoseksuaali Helsinki Pride -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä konsertissa heinäkuussa 2021.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Peltosen TikTok-julkaisun täältä.

Benjamin oli aikaisemmin julkaissut kappaleesta vain lyhyen pätkän TikTokissa ja se sai jo silloin faneilta suuren suosion. Räjähtänyt suosio saikin Benjaminin julkaisemaan kappaleen kokopitkässä muodossa Youtubessa lauantaina 2. heinäkuuta Pride-kuukauden huipentumisen kunniaksi. Benjamin kertoo Gay-kappaleestaan tarkemmin Warner Music Finlandin Instagram-julkaisussa.

”Julkaisin lyhyen klipin biisin kertosäkeestä ja homma räjähti käsiin. Ihmiset olivat suorastaan raivoissaan, että biisistä oli vain olemassa 15:n sekunnin versio somealustalla. Aloin saamaan tuhansia yksityisviestejä sekä satoja kommentteja siitä, että tästä on saatava kokonainen versio", Benjamin kirjoittaa.

"Siitä seurasivat sitten aika hurjat 24 tuntia. Kirjoitin biisin valmiiksi, äänitimme sen, tuotimme biisin loppuun sekä kuvasimme kaiken lisäksi musiikkivideon sille. Nyt se on pihalla ja ihmiset ovat todella innoissaan siitä", Benjamin jatkaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Maija Vilkkumaa on ylistänyt Instagram-tarinoissaan Benjaminin mukaelmaa Ei-hitistä.

- Pakko vielä sanoa tähän Pride-viikon päätteeksi, että kuinka siisti olikaan tuo Benjamin Peltosen Gay-kappale. Se on ihana, käykää kuuntelemassa se, Vilkkumaa sanoo.

Vilkkumaa ei ole suinkaan ainoa julkkis, joka ylistää Benjaminin kappaletta somessa. Muun muassa näyttelijät Roope Salminen ja Christoffer Strandberg ovat kehuneet Gay-hittiä Benjaminin Instagram-julkaisun kommenttikentässä. Lisäksi muun muassa Shirly Karvinen, Cristal Snow, Niko NousiainenKrista Kosonen ja Janna ovat osoittaneet liekki- ja sydänemojeilla rakastavansa kyseistä kappaletta.

”Liioittelematta paras suomenkielinen pre-chorus mitä oon ikinä kuullut”, Salminen kehuu.

”Men herre gud, tämä on nerokasta, upeaa, vapauttavaa ja sanokaa mun sanoneeni: bängeri”, Strandberg ylistää.

”Yesssss”, Veronica Verho kirjoittaa.

”Viddu upee moro ihana best”, Ina Mikkola sanoo.

Benjaminin fanit jopa vaativat, että laulaja lisäisi Gay-kappaleensa Spotify-sovellukseen mahdollisimman pian. Osa on innostunut kappaleesta jopa niinkin paljon, että he ovat vihjanneet, että laulaja voisi osallistua ensi vuoden Uuden Musiikin Kilpailuun.

”Todella ihana kappale. Tuo aihe on todella lähellä sydäntäni. Kiitos tästä musiikkikappaleesta ja rohkeudestasi”, yksi kiittää Youtuben kommenttikentässä.

”En malta odottaa, että näen Benjaminin voittavan UMK-kilpailun”, toinen kirjoittaa englanniksi.

”Kerrankin hyvä coveri”, kolmas sanoo.

”En yleensä tykkää suomalaisesta musiikista, mutta tämä on kyllä sanoinkuvailemattoman upea”, neljäs toteaa.

Benjamin ei ole toistaiseksi paljastanut, milloin Gay mahdollisesti lisätään Spotify-sovellukseen. Gay-musiikkivideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Benjamin tuli ulos kaapista ja sai hurjasti treffipyyntöjä - kertoo Ylellä haluavansa kuitenkin löytää kumppanin toisella tapaa

Lue myös: Benjamin Peltonen tuomitsee toksisen maskuliinisuuden: "Tämä on suorastaan v*tuttanut"

Kilpailut

Uusimmat