Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Benjamin tuli ulos kaapista ja sai hurjasti treffipyyntöjä - kertoo Ylellä haluavansa kuitenkin löytää kumppanin toisella tapaa

30.12.2021 17:45 - Iiro Myllymäki

Laulaja kertoo Gogin kantabaari -ohjelmassa, että toivoo löytävänsä seuraa kännykkäsovellusten ulkopuolelta.

Laulaja Benjamin Peltonen, 24, kertoi olevansa homoseksuaali Helsinki Pride -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä konsertissa viime heinäkuussa. Tunteikas paljastus sai paljon mediahuomiota, ja Benjamin kertoi Instagramissa piilotelleensa asiaa pitkään ja tuntevansa olonsa vapautuneeksi asiasta kertomisen jälkeen.

Nyt Benjamin kertoo Ylen Gogin kantabaari -ohjelmassa, millaisia reaktioita hänen kaapista tulemisensa herätti. Keskusteluohjelmaa vetävä Gogi Mavromichalis kysyy Benjaminilta, saiko tämä paljon treffipyyntöjä miehiltä somessa.

- Tuli niitä tosi paljon, Benjamin sanoo.

Benjamin kuitenkin haluaisi löytää seuraa applikaatioiden ulkopuolelta esimerkiksi baaritilanteessa.

- Haluaisin tavata jonkun baariympäristössä. Haluaisin jotain oikeaa.

Laulaja kertoo, että hän ei ole koskaan löytänyt seuraa tällä tavalla nettiympäristön ulkopuolelta.

- En ole ikinä tavannut ketään tuolla tavalla livenä. Kaikki, mitä on käynyt, on ollut jonkin applikaation tai Instagramin kautta, Benjamin sanoo.

Benjamin kertoo ohjelmassa myös paljastuksensa saamasta laajasta huomioarvosta. Siinä oli hänen mielestään ikäväkin puoli.

- Ajattelin, ettei tämä tule olemaan niin iso juttu. Silloin asiat olisivat olleet tosi hyvin, jos se ei olisi ollut iso juttu. Se olikin iso juttu, ja siksi oli entistäkin parempi, että tulin kaapista. Siinä näki, että tässä maassa tarvitsee tehdä helvetisti duunia vielä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden eteen, Benjamin sanoo.

Mies sanoo, että melkein kaikki hänen aiheesta näkemänsä kommentit ovat olleet positiivisia, paria yksittäistä viestiä lukuun ottamatta. Jopa pääministeri Sanna Marin twiittasi aiheesta kirjoittamalla, että ”on rohkeutta olla oma itsensä”.

- On jotenkin hullua, että pitää olla rohkea, jotta voi olla oma itsensä, Benjamin pohtii.

Gogin kantabaarin seuraavassa jaksossa on Benjaminin lisäksi vieraana näyttelijä ja tanssinopettaja Tiia Elg. Jakso tulee TV2-kanavalta perjantaina 31.12. kello 21. Jakso on jo katsottavissa Yle Areenassa.

Lue myös: Benjamin Peltonen tuomitsee toksisen maskuliinisuuden: "Tämä on suorastaan v*tuttanut"

Lue myös: Benjamin Peltonen menetti 80 000 someseuraajaa - Instagram-suosion varjopuolet ajoivat terapiaan

Kilpailut

Uusimmat