Kuva: AOP

Limp Bizkit peruu Suomen-keikkansa - koko kiertue jäihin terveyssyistä

18.07.2022 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Oulussa Qstockissa.

Nu-metal-bändi Limp Bizkitin oli määrä esiintyä Oulun Qstock-festivaalilla 30. heinäkuuta. Yhtye on kuitenkin joutunut perumaan esiintymisensä ja koko kiertueensa Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Syynä ovat nokkamies Fred Durstin, 51, terveysongelmat. Limp Bizkit kertoo asiasta sosiaalisen median tiedotteessaan.

”Limp Bizkitin täytyy siirtää Ison-Britannian- ja Euroopan-kiertuettaan henkilökohtaisten terveysongelmien takia. Lääkärini neuvoi, että minun täytyy heti ottaa taukoa kiertämisestä”, somepäivityksessä lukee.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Fred Durst kertoo kiertueperuutuksen taustoista enemmän omassa videotervehdyksessään. Hän kertoo tilanteen olleen yllättävä.

- Valmistautuessani kesän kiertueelle päätin mennä testeihin varmistaakseni, että olen hyvässä fyysisessä kunnossa. Yllätyksekseni lääkärini lähetti minulle kirjeen, jossa hän kertoi, että hän ei halua minun lähtevän kiertueelle. Hän haluaa minun olevan lähellä, jotta voin käydä lisätesteissä. Tämä oli hyvin yllättävää, Durst sanoo.

Mies pahoittelee tilannetta ja sanoo hyvittävänsä kaiken vielä faneilleen. Videon voi katsoa Limp Bizkitin nettisivuilta.

Korvaajaa etsitään

Qstock kertoo tiedotteessa, että Limp Bizkitin tilalle etsitään nyt nopealla aikataululla korvaajaa.

- Todella ikävä peruuntuminen tässä vaiheessa, mutta tiukasta aikataulusta huolimatta työskentelemme hiki hatussa mahdollisen korvaajan saamiseksi. Peruuntumisesta johtuneista muutoksista ohjelmassa kerrotaan mahdollisimman pian. Toivomme pikaista toipumista Fred Durstille, ja syvät pahoittelut kaikille, jotka Limp Bizkitin esiintymistä olivat kovasti odottaneet, kommentoi festivaalijohtaja Mikko Forstén.

Peruutus ei oikeuta kahden päivän lippujen palauttamiseen, mutta pelkästään lauantain lipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa Ticketmasterille ja saada rahat takaisin.

Lue myös: Limp Bizkit -laulaja julkaisi kuvan, joka loksautti fanien leuat - vertaavat nyt julkkistähtiin

Lue myös: Rokkimedia listasi parhaimmat nu metal -kappaleet - katso top 10

Lähde: Limpbizkit.com, Qstock

Artikkelia täydennetty 18.7. klo 12.22: Lisätty Qstockin edustajan kommentit.

Kilpailut

Uusimmat