Kuva: AOP

Andy McCoy syyttää Nikki Sixxiä valehtelijaksi - "Hän ajattelee vain rahaa"

04.08.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Pelastin sen jätkän hengen ja hän vain keksii tarinoita, McCoy sanoo.

Hanoi Rocks -yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut Andy McCoy, 59, kertoo IndiePower-julkaisun haastattelussa, että Mötley Crüe -yhtyeen johtohahmo Nikki Sixx, 63, on valehtelija. Kommentti liittyy Sixxin kirjoittamaan Heroiinipäiväkirja-kirjaan, jossa Sixx kertoo, että McCoy oli aikoinaan yrittänyt elvyttää häntä pesäpallomailalla yliannostuksen vuoksi.

- En ole maalaispoika niin kuin Nikki Sixx, tulen keskeltä kaupunkia. Enkä voi sietää sitä paskaa enkä valheita. Pelastin sen jätkän hengen ja hän vain keksii tarinoita, McCoy sanoo.

- Luuletteko, että hän olisi selvinnyt, jos olisin lyönyt häntä pesäpallomailalla? No ei todellakaan. Elvytin hänet ja sain hänen sydämensä lyömään uudestaan. Hän ei ole minulle mitään ja hän ajattelee vain rahaa, McCoy jatkaa.

Andy McCoy sanoo, että Nikki Sixx (kuvassa) on valehtelija. (kuva: AOP)

Waste Some Time With Jason Green -podcastissa McCoy taas kertoo, kuinka hän ja Michael Monroe olivat vihaisia, kun Mötley Crüe aikoinaan julkaisi kokoelmalevyn Music To Crash Your Car To.

- Se oli todella rumasti tehty. Jos olet eurooppalainen kuten minä, tuollaista ei tehdä. Sitä haluaa kunnioittaa muita eikä vain tehdä rahaa.

Hanoi Rocks -rumpali Razzle, oikealta nimeltään, Nicholas Dingley, menehtyi joulukuussa 1984, kun hän lähti Mötley Crüe -laulaja Vince Neilin kanssa ostamaan lisää alkoholia pitkälle venyneisiin juhliin. Neil ajoi autoa päihtyneenä ja törmäsi vastaantulevaan autoon, joka johti Razzlenin välittömään menehtymiseen sekä toisen ajoneuvon henkilöiden vammautumisiin.

Lue myös: Hanoi Rocks -rumpali lausui kylmäävät sanat vain päivää ennen kuolemaansa - olivat kuin ennustus

Lue myös: Sami Yaffa muisteli päivää, jolloin Hanoi Rocks -rumpali menehtyi - "Mick Mars herätti minut"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat