Kuva: AOP

Sami Yaffa muisteli päivää, jolloin Hanoi Rocks -rumpali menehtyi - "Mick Mars herätti minut"

02.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Razzle menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 1984.

Hanoi Rocks-, New York Dolls-, ja Michael Monroe -yhtyeistä sekä Sound tracker -ohjelmasta tuttu Sami Yaffa, 58, muisteli Waste Some Time With Jason Green -julkaisun haastattelussa päivää, jolloin Hanoi Rocks -rumpali Razzle menehtyi.

- Olimme hotellissa ja Razzle sanoi, että Mötley Crüen Vince Neil haluaa lähteä ajelemaan ja Razzle pyysi minua mukaan. Neilillä oli kaksipaikkainen auto (kyseessä ei ollut sama auto kuin kolarissa), joten istuin Razzlen syliin ja ajelimme ympäri Los Angelesia. Lopulta menimme Neilin talolle, jossa söimme, hengailimme sekä joimme olutta.

- Ne eivät olleet mitkään megajuhlat, vaan rentoa hengailua ja lopulta Andy McCoy ja Tommy Lee tulivat myös mestoille. Menin päiväunille samalla kun Neil ja Razzle lähtivät hakemaan lisää juotavaa. Lopulta heräsin siihen, kun Mötley Crüen kitaristi Mick Mars herätti minut ja kertoi onnettomuudesta

Legendaarinen Hanoi Rocks oli kovassa nousussa 80-luvun alussa. Levyt myivät hyvin, keikkoja riitti ja mantereita vallattiin hurjalla kiertämisellä. Lopulta yhtye pääsi vihdoinkin Yhdysvaltoihin, jossa traaginen onnettomuus tapahtui.

Hanoi Rocks -rumpali Razzle, oikealta nimeltään, Nicholas Dingley, menehtyi joulukuussa 1984, kun hän lähti Mötley Crüe -laulaja Vince Neilin kanssa ostamaan lisää alkoholia pitkälle venyneisiin juhliin. Neil ajoi autoa päihtyneenä ja törmäsi vastaantulevaan autoon, joka johti Razzlenin välittömään menehtymiseen sekä toisen ajoneuvon henkilöiden vammautumisiin.

Sami Yaffa julkaisi sooloalbumin The Innermost Journey To Your Outermost Mind viime syyskuussa.

Lue myös: Sami Yaffan soolokappaleella kuuluu turhautuminen - keulakuvana keikkailu jännittää muusikkoa

Lue myös: Sami Yaffa nukkui nuoruudessaan Tukholman kaduilla ja luotti Hanoi Rocksiin - "Meillä oli visio"

Lue myös: Hanoi Rocks -rumpali lausui kylmäävät sanat vain päivää ennen kuolemaansa - olivat kuin ennustus

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Uusimmat