Kuva: AOP

Scorpions-kitaristi sanoo, että bändi on yhtä suosittu nyt kuin 1980-luvulla

19.08.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

1980-luvulla Scorpions oli yksi maailman suurimmista yhtyeistä. Silloin bändi julkaisi muun muassa menestyslevynsä Love at First Sting.

Scorpions kiertää ahkerasti maapalloa ja kesän alussa yhtye piipahti myös Suomessa. Bändin kitaristi Matthias Jabs, 66, kertoo France 3 Pays De La Loire -julkaisun haastattelussa, että bändi on tällä hetkellä yhtä suosittu kuin kultaisella 80-luvulla.

- Liityin bändiin 44 vuotta sitten ja olimme silloin nuoria poikia. Kun olet nuori, et ajattele loppua etkä tiedä, mitä odottaa. On mahtavaa, että olemme pystyneet tekemään tätä näin pitkään, Jabbs sanoo.

- Se menestys, mitä meillä on nyt, on verrattavissa 1980-lukuun. Jokainen paikka on myyty loppuun ja fanit ovat innoissaan. Myös nuorempi sukupolvi nauttii musiikistamme. He ovat nuorempia kuin suurin osa kappaleistamme, Jabbs jatkaa.

1980-luvulla Scorpions oli yksi maailman suurimmista yhtyeistä. Silloin bändi julkaisi muun muassa menestyslevynsä Love at First Sting, joka sisältää jättihitit Still Loving You ja Rock You Like A Hurricane.

Lue myös: Saksan myydyin kappale täyttää 30 vuotta - The Scorpions juhlistaa erikoisjulkaisulla

Lue myös: Scorpions julkaisee uuden albumin ja saapuu Suomeen

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat