Kuva: AOP / Mattias Ericsson

Ghost-yhtyeen Tobias Forge: "Suosikkibändinne kärsivät"

14.09.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Forge on sitä mieltä, että bändejä on tällä hetkellä liikaa kiertueella.

Suuressa suosiossa olevan Ghost-yhtyeen johtohahmo Tobias Forge, 41, kertoo tunnelmiaan kiertämisestä The Morning After -ohjelman haastattelussa. Koronapandemia vei pitkäksi aikaa kaikkien bändien keikat, mutta nyt tänä vuonna yhtyeet, kuten Ghost, ovat päässeet kunnolla kiertueille.

- Teimme kymmeniä keikkoja, mutta jätimme kesän festivaalit väliin, koska vuonna 2022 on samat esiintyjät kuin vuonna 2020 piti olla eikä meille jäänyt tilaa. Kaikki paikat vietiin jo kaksi vuotta sitten, joten pidimme kesäloman, Forge sanoo.

Forge on myös sitä mieltä, että bändejä on tällä hetkellä liikaa kiertueilla.

- Tällä hetkellä on liian paljon meneillään. Kaikki ovat keikoilla ja kaikkialla on ruuhkaa. Se satuttaa jokaista. Voin sanoa, että monet suosikkibändinne kärsivät, koska koronan jälkeen jokainen on tien päällä eikä yleisöllä ole mahdollista nähdä kaikkia.

Ghost päättikin lyönä hetkeksi käsijarrun päälle ja seuraavaksi yhtye lähtee keikkailemaan Yhdysvaltoihin.

- Eurooppa on hyvin sekaisin ja täällä on sotaa ja energiakriisiä. Ehkä tulemme keväällä Eurooppaan, mutta onneksi meillä on paljon tekemistä.

Ghost julkaisi maaliskuussa viidennen studioalbuminsa Impera. Albumi nousi listaykköseksi Suomessa, Ruotsissa sekä Saksassa. Kyseessä on yhtyeen korkein listasijoitus Saksassa koskaan. Toiselle sijalle albumi ylsi muun muassa Isossa-Britanniassa, Norjassa ja Belgiassa

Lue myös: Ghost-laulajan ääni petti keikalla - viimeinen hitti jäi soittamatta

Lue myös: Ghostin Tobias Forge on jo hahmotellut uutta albumia - "Erilaisempi kuin edellinen"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat