Kuva: AOP

Reino Nordinilta uutta musiikkia: "Uus jakso elämässä alkaa"

23.09.2022 13:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Nordin on julkaissut uuden kappaleen musiikkivideon kera. Myös uusi albumi on työn alla.

Artisti Reino Nordin, 39, on julkaissut uuden kappaleen Kääntöpuolii ja biisistä on julkaistu myös musiikkivideo. Nordin kertoo Instagram-julkaisussaan, että uusi biisi on askel eteenpäin ja uusi sivu on kääntymässä sen myötä. Uusi kappale on samaan aikaan herkkä ja voimakas. Nordin laulaa kappaleessa ihmisen kääntöpuolista ja siitä, miten hän haluaa taistella ja jatkaa eteenpäin kaikista elämän mutkista ja haasteista huolimatta. Myös uusi albumi on artistin mukaan tuloillaan.

"Nyt se on siellä. Suunnaton riemu täyttää mun sydämen, kun tää uus jakso elämässä alkaa ja päästään kääntämään sivua eteenpäin isosti tän biisin myötä. Jo muutaman vuoden oon rakennellut tätä tulevaa albumia ja täytyy sanoa, että on ollut kaiken sen vaivan arvoista", Nordin kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. 

Nordin kiittää julkaisussaan myös kollegoitaan ja ystäviään.  

"Miten ihanaa on oppia, kehittyä ja luoda. Tutkia näitä mun itseni ja elämän kääntöpuolia. Haluun kiittää kaikkia uusia ja vanhoja ystäviä ja kollegoita jotka on auttanut ja kanssaluonut tän kokonaisuuden jota päästään nyt teille esittelemään. ”Music is played for love” olkaa hyvät ja kiitos kun kuuntelet", Nordin kirjoittaa.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo, jossa Nordin nähdään suurimman osan ajasta haavoittuvaisena ja verisenä. Videolla tunteet menevät vuoristorataa ja Nordin näyttää myös herkemmän puolensa.

Voit katsoa videon alta, tai tästä linkistä.

Voit myös laittaa uuden singlen kuunteluun joko alta tai tästä linkistä

Lue myös: Reino Nordin avautuu podcastissa päihde-elämän syvistä hetkistä: "Ei näe todellisuutta, missä elää"

Lue myös: Reino Nordinin mielestä nykyvanhemmat tekevät yhden kasvatusvirheen: "Siitä on tullut vitsaus"

Lue myös: Monet jopa vihasivat Reino Nordinia ennen Vain Elämää -ohjelmaa - "Ilmaa puhdistava vaikutus"

Kilpailut

Uusimmat