Kuva: Toni Lund

Monet jopa vihasivat Reino Nordinia ennen Vain Elämää -ohjelmaa - "Ilmaa puhdistava vaikutus"

03.12.2020 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nordin esiintyy helmikuussa Iskelmä Gaalassa.

Reino Nordin, 37, on ollut yksi tämän kauden Vain Elämää -ohjelman tähdistä. Vain Elämää on ollut jälleen jättisuosittu ja ohjelmasta tutut kappaleet ovat muun muassa nousseet kerta toisensa jälkeen Spotify-palvelun kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon.

- Tämä on ollut huikea juttu meille kaikille ja luonut uskoa siihen omaan tekemiseen. Musiikkia halutaan selvästi kuunnella ja se on positiivista, Reino Nordin kertoo Iskelmän juontajan Satu Kotosen haastattelussa.

Nordin uskoo, että monella ihmisellä on ollut hänestä väärä käsitys ja asia on nyt muuttunut Vain Elämää -ohjelman myötä.

- Palautetta on tullut monenlaista, mutta pitkälti positiivista. Kivoimmat ovat olleet sellaisia, joissa on lukenut "Vihasin sinua ennen, mutta nyt rakastan". On poikkeuksellisen hienoa, että ihmiset ovat oppineet tuntemaan minua enemmän. Ohjelmalla on selvästi ollut ilmaa puhdistava ja mieltä rauhoittava vaikutus . Heikkoina hetkinä on saattanut ennen miettiä, että kuinka moni tuolla nyt minua vihaa.

Nordin esiintyy seuraavassa Iskelmä Gaalassa. Mukana on myös Vain Elämää -kollega Ressu Redford.

- Joku sanoi tuolla, että olemme kuin isä ja poika, tai kadonneet veljet. Olen itse aika avoin ihmisille ja hyvinkin valmis luomaan hyviä suhteita. Ressun kanssa meillä on paljon samaa ja se helpotti tietenkin sitä tututustumista.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Reino Nordin on huolestunut koronatoimista - "Henkinen kärsimys siirtyy fyysisiin numeroihin"

Lue myös: Vain elämäässä nähtiin ennalta-arvaamaton vieras, joka kohautti myös somekansaa: "Huippuylläri"

Kilpailut

Uusimmat