Kuva: AOP

Supertähti Robbie Williams saapuu Suomeen

26.09.2022 11:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Suomessa Williams nähdään Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta.

Maailman suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva Robbie Williams on tänään julkistanut uusia keikkapäiviä Eurooppaan. Taitavana showmiehenä tunnetun Williamsin XXV-kiertue alkaa Italian Bolognasta tammikuun 20. päivä ja jatkuu sieltä Keski-Euroopan kautta kohti Pohjoismaita.

Suomessa Williams nähdään Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta.

Areenakiertue ja aiemmin tässä kuussa julkaistu XXV-albumi juhlistavat monista hiteistään ja viihdyttävistä keikoistaan tunnetun Robbie Williamsin 25-vuotista soolouraa. 

Uransa aikana yli 85 miljoonaa albumia myyneen Robbie Williamsin uusi XXV-albumi sisältää Williamsin suurimmat hitit uudelleen sovitettuina ja arvostetun Metropole Orkestin kanssa äänitettyinä. XXV sijoittui heti julkaisun jälkeen Englannin albumilistan ykkössijalle. Kyseessä oli Williamsin neljästoista listaykkönen Britannian albumilistalla. Tällä saavutuksella hän nousi eniten Ison-Britannian albumilistan ykkössijoja saaneeksi sooloartistiksi. Vain The Beatlesillä on hallussaan enemmän Ison-Britannian ykkösalbumeita kuin Robbie Williamsilla, sillä The Beatles on kiivennyt Englannin albumilistan paalupaikalle viisitoista kertaa. 

Robbie Williams (UK)

Su 5.3.2023,

Nokia Arena, Tampere

Ovet klo 18 

Liput myyntiin pe 30.9.2022 klo 11 Palvelumaksuineen alkaen 99,50 € Lippu.fi

Lue myös: Robbie Williams kääri sievoisen voittosumman - myi kartanonsa räppärille

Lue myös: Robbie Williamsin elämästä tehdään elokuva - ohjaajalla takanaan valtava hittileffa

Kilpailut

Uusimmat