Kuva: AOP

Robbie Williamsin elämästä tehdään elokuva - ohjaajalla takanaan valtava hittileffa

23.02.2021 18:15 - Iiro Myllymäki

Elokuvan ohjaa Michael Gracey, joka tunnetaan The Greatest Showman -elokuvan ohjaajana.

Poptähti Robbie Williamsista, 47, ollaan tekemässä elokuvaa. Asia on vahvistettu medialle, ja elokuvan ohjaajaksi on pestattu Michael Gracey. Gracey tunnetaan parhaiten musikaalielokuva The Greatest Showmanin ohjaajana. Tuleva elokuva on nimeltään Better Man.

Gracey on kertonut, että hän on jutellut tuntikausien ajan Williamsin kanssa saadakseen tuntumaa mieheen elokuvanteon alla. Vielä ei ole tiedossa, kuka brittitähteä elokuvassa esittää tai onko näyttelijöitä kenties useampi.

- Se, miten esitämme Robbien tässä elokuvassa on huippusalaisuus. Haluan tehdä tämän hyvin omaperäisellä tavalla. Muistan menneeni elokuviin lapsena, ja jotkut elokuvat räjäyttivät tajuntani ja saivat minut ajattelemaan, että tällaista en ole koskaan nähnyt ennen. Haluan katsojien saavan tuon tunteen, Gracey sanoo Deadlinen haastattelussa.

Ohjaaja paljastaa, että elokuvassa yhdistyy karu realismi ja fantasiamaiset elementit. Hän kertoo elokuvan poikkeavan niistä muusikkoelokuvista, joissa seurataan musiikillisen neron kasvutarinaa ja sitä, miten maailma vähitellen tajuaa kyseisen henkilön nerouden.

- Hän ei ole paras laulaja tai tanssija, mutta silti hän on onnistunut myymään 80 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, Gracey sanoo Williamsista.

Hän haluaa elokuvassa kertoa tarinan verrattain tavallisesta miehestä, joka uskalsi seurata unelmiaan ja tätä kautta saavutti suuria. Elokuvassa käsitellään luonnollisesti myös Williamsin elämän karumpia puolia ja julkisuuden varjopuolia.

Robbie Williams nousi kuuluisuuteen vain 16-vuotiaana osana Take That -poikabändiä. Hän onnistui nousemaan yhtyeestä menestyksekkäälle soolouralle, joka on poikinut muun muassa hitit Angels, Feel ja Let Me Entertain You.

Graceyn ohjaama The Greatest Showman sai suuren suosion vuonna 2017. Hugh Jackmanin tähdittämä musikaalidraama tuotti maailmanlaajuisesti noin 358 miljoonaa euroa. Se on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä live action -musikaalielokuvista.

Lue myös: Robbie Williamsin vaimo ehdotti perheenlisäystä - neljän lapsen isän ilme kertoo kaiken

Lue myös: Robbie Williams aikoo kuvata kohuvideonsa uudestaan - traumatisoi monet 20 vuotta sitten

Lähde: Deadline, Wikipedia, Box Office Mojo

Kilpailut

Uusimmat