Kuva: AOP

Rob Halford sanoo, että Judas Priest on ollut yhteydessä K.K Downingiin yhteisesiintymisen tiimoilta

11.10.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Judas Priest valitaan marraskuussa Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan.

Legendaarinen heavy metal -yhtye Judas Priest valitaan tänä vuonna arvostettuun Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan. Kunniagalleriaan Judas Priestin tämänhetkisistä jäsenistä valitaan laulaja Rob Halford, basisti Ian Hill, kitaristi Glenn Tipton ja rumpali Scott Travis. Aikaisemmista jäsenistä mukaan tulevat kitaristi K.K Downing, rumpali Les Binks ja rumpali Dave Holland.

Perustajajäsen ja kitaristi K.K Downing erosi Judas Priestistä vuonna 2011 ja on sen jälkeen usein kertonut olevansa valmis palaamaan yhtyeeseen. Valitettavasti Downingin ja Judas Priestin muiden jäsenten välit ovat kylmentyneet.

Laulaja Rob Halford kertoo tuoreessa Ultimate Classic Rock -julkaisun haastattelussa, että yhtye on ollut yhteydessä Downingiin ja Binksiin, jotta he voisivat kaikki esiintyä seremoniassa.

- Kaikki on mennyt hyvin ja kaikki ovat hyväksyväisiä. Ilmassa on ollut sellaista asennetta, että käytetään tämä mahdollisuus ja jammaillaan, Halford sanoo.

K.K Downing erosi Judas Priestistä vuonna 2011. (kuva: AOP)

Halford ei kuitenkaan vielä voi varmistaa, esiintyvätkö Downing tai/ja Binks Judas Priestin kanssa.

- Soitamme kyllä tilaisuudessa. Parasta olisi, että kaikki, jotka on valittu kunniagalleriaan, olisivat lavalla. Yritämme saada asioita järjestykseen. Meillä on noin kahdeksan minuuttia ja 24 sekuntia aikaa olla lavalla, mies jatkaa.

Judas Priest perustettiin vuonna 1969 ja se on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä. Bändin tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Breaking The Law, Living After Midnight sekä Painkiller.

Tämän vuoden Rock and Roll Hall of Fame -seremonia järjestetään 5. marraskuuta.

Lue myös: Nyt se on varmaa - Judas Priest valitaan Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan

Lue myös: Rob Halford haluaa, että Judas Priestin nykyiset ja entiset jäsenet voisivat esiintyä yhdessä

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat