Kuva: AOP

Rob Halford haluaa, että Judas Priestin nykyiset ja entiset jäsenet voisivat esiintyä yhdessä

10.05.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Judas Priest valitaan tänä vuonna Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan.

Legendaarinen heavy metal -yhtye Judas Priest valitaan tänä vuonna arvostettuun Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan. Kunniagalleriaan Judas Priestin tämänhetkisistä jäsenistä valitaan laulaja Rob Halford, basisti Ian Hill, kitaristi Glenn Tipton ja rumpali Scott Travis. Aikaisemmista jäsenistä mukaan tulevat kitaristi K.K Downing, rumpali Les Binks ja rumpali Dave Holland.

Judas Priestin ja yhtyeen pitkäaikaisen kitaristin Downingin välit ovat olleet huonot sen jälkeen, kun Downing erosi yhtyeestä vuonna 2011. Laulaja Halford kuitenkin sanoo Rolling Stone -julkaisun haastattelussa, että odottaa sitä, kuinka vanhat ja uudet jäsenet voisivat esiintyä yhdessä Hall of Famessa.

- Odotan sitä. Kuten olen sanonut, kaikki on nyt jätettävä taakse. Tunteelliset sotkut on poistettava ja meidän täytyy keskittyä tähän mahtavaan juhlaan, Halford ilmoittaa.

- Kuitenkin kyse on vain ja ainoastaan musiikista. Jos emme soittaisi siellä, se jäisi harmittamaan, laulaja lisää.

Downing toimi yli 40 vuotta Judas Priestin kitaristina. Toissa vuonna Downing perusti KK´s Priest -nimisen yhtyeen, jonka ytimen muodostavat Downing sekä Judas Priestissakin laulanut Tim "Ripper" Owens.

Lue myös: Nyt se on varmaa - Judas Priest valitaan Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan

Lue myös: Rob Halford ei ole kuunnellut entisen Judas Priest -kitaristin uutta bändiä

Lue myös: Rob Halford jakoi kuvan hylsystä, joka sisältää Lemmy Kilmisterin tuhkaa

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat