Kuva: all over press

Mötley Crüe ja Def Leppard saapuvat Suomeen ensi kesänä

21.10.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Def Leppard ja Mötley Crüe esiintyvät Rockfest-tapahtumassa perjantain pääesiintyjinä.

Mötley Crüe ja Def Leppard kiersivät yhdessä stadioneita Yhdysvalloissa viime kesän aikana. Kyseessä olivat Mötley Crüen ensimmäisen konsertit sitten vuoden 2015, jolloin yhtyeen piti lopettaa toimintansa. The Dirt -elämäkertaelokuvan menestys ja sen kautta parantuneet välit ajoivat yhtyeen kuitenkin takaisin aktiiviseksi. 

Mötley Crüe ja Def Leppard vastaavat fanien huutoon ja kiertävät yhdessä koko maapalloa. Yhtyeet saapuvat ensi vuonna myös Eurooppaan ja samalla Suomeen, tarkemmin Hyvinkään Rockfest-tapahtumaan 8.-10. kesäkuuta. Def Leppard ja Mötley Crüe esiintyvät tapahtumassa perjantain pääesiintyjinä.

Torstain ja lauantain pääesiintyjät kerrotaan myöhemmin.

Tapahtumassa esiintyvät myös muun muassa Ville Valon VV-yhtye, Monster Magnet, Beast In Black, Stam1na ja The 69 Eyes.

Mötley Crüen basisti ja johtohahmo Nikki Sixx, 63, kertoi viime joulukuussa CIFM-radiokanavan haastattelussa, että bändin ei ollut tarkoitus palata yhteen vuoden 2015 jälkeen.

- Tämä on kyllä mielenkiintoista. Olimme nimittäin tilanteessa, jossa tuntui, että kaikki on jo sanottu, ja ajattelimme, että nyt voimme keskittyä muihin asioihin. Emme koskaan ajatelleet palaavamme yhteen, Sixx sanoi.

- The Dirt -elokuva antoi kaikelle lähtölaukauksen. Menimme elokuvan tiimoilta studioon tekemään musiikkia ja tajusimme, että tämä on edelleenkin hauskaa. Yli 80 miljoonaa ihmistä näki elokuvan ja puheluita alkoi tulemaan ympäri maapalloa.

Lue myös: Mötley Crüen Nikki Sixx: "Emme koskaan ajatelleet palaavamme yhteen"

Lue myös: Kuka on Mötley Crüen paras muusikko? "Vincellä on jotain, mitä muilla ei"

Kilpailut

Uusimmat