Kuva: AOP

Iron Maiden julkaisi videoterveiset faneilleen - Bruce Dickinson joutuu Eddie-maskotin kurmottamaksi

02.11.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Iron Maiden saapuu Suomeen ja esiintyy Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 3. kesäkuuta 2023.

Iron Maiden julkaisi YouTube-sivullaan videon, jossa yhtyeen jäsenet kiittävät menestyksekkäästä kiertueesta. Yli kolme miljoonaa ihmistä näki yhtyeen Legacy of the Beast -kiertueella.

Videolla nähdään hauska hetki, kun laulaja Bruce Dickinsonin kiitospuheen keskeyttää kuka muukaan kuin yhtyeen maskotti Eddie.

- Hillitse itsesi, hillitse itsesi, Dickinson anelee leikillään. Tämän jälkeen Eddie kurmottaa laulajaa ja raahaa häntä ympäri käytävää. Lopulta Dickinson päätyy roudauslaatikkoon maskotin toimesta.

Näet koko videon alta tai tästä.

Ensi vuonna Iron Maiden kiertää The Future Past -nimisellä kiertueella. Keikoilla yhtye aikoo esittää uusimman Senjutsu-albuminsa biisejä sekä keskittyä ikoniseen vuoden 1986 Somewhere In Time -albumiin ja muihin Iron Maiden -klassikoihin. 

- Uusimman Senjutsu-albumimme julkaisun jälkeen päivitimme käynnissä olevan Legacy of the Beast -kiertueen biisilistaa siten, että show alkaa kolmella Senjutsu-albumin biisillä. Meistä ei tuntunut järkevältä toistaa tätä Senjutsu-kiertueella, joten aloimme miettiä vaihtoehtoja. Päätimme palata Somewhere In Time -albumiin. Se ei ole ollut edustettuna takavuosien 1980-luvun konserttivideoihin pohjautuvilla retrospektiivisillä kiertueillamme, sillä valitettavasti tuolta kiertueelta meillä ei ole videotallenteita (tästä voi syyttää manageria!), yhtyeen johtohahmo ja basisti Steve Harris kertoo. 

Samalla Iron Maiden saapuu Suomeen ja esiintyy Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 3. kesäkuuta 2023.

Lue myös: Iron Maiden saapuu Suomeen ensi kesänä

Lue myös: Iron Maidenin keikalla toimintahäiriö - hävittäjälavaste jouduttiin vetämään alas

Kilpailut

Uusimmat