Kuva: AOP

Rihanna paljastaa, miten äitiys innoitti ottamaan Super Bowl -pestin vastaan: "Se oli nyt tai ei koskaan"

08.11.2022 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rihannalle on tullut äitiyden myötä tunne, että hän pystyy mihin vain.

Rihanna, 34, on tekemässä odotettua paluuta musiikkimaailman keskiöön. Naiselta julkaistiin hiljattain uusi single Lift Me Up, joka kuullaan Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan soundtrackilla. Lisäksi Rihanna palaa esiintymisten pariin, kun hänet nähdään Super Bowlin väliaikaesiintyjänä helmikuussa.

Rihanna on nyt kertonut, että Super Bowl -pestiin tarttumisesta on kiittäminen hänen äitiyttään. Hän sai esikoislapsensa poikaystävänsä Asap Rockyn, 34, kanssa toukokuussa.

- Se oli nyt tai ei koskaan. On outoa, mitä äitiys voi tehdä. Sitä pääsee kosketuksiin muiden supervoimiensa kanssa ja tuntuu, että voi tehdä mitä vain. Halusin ottaa haasteen vastaan ja tehdä jotain, mikä pakottaisi minut takaisin lavalle, Rihanna kertoo Extran haastattelussa.

Viime vuosina Rihanna on keskittynyt musiikkiuransa sijaan kasvattamaan alusvaate- ja meikki-imperiumiaan. Edellisen albuminsa hän julkaisi vuonna 2016.

Rihanna kertoo rakastavansa äitiyttä. Hän kertoo kokevansa äitiyden myötä enemmän rakkautta kuin koskaan ennen. Uusi rooli on nostanut monet tunteet pintaan.

- Se on hullua ja uskomatonta. Se on villiä ja outoa. Se on kaikkea tätä samanaikaisesti. Se on paras tunne, Rihanna sanoo.

Hän kertoo oppineensa äitiyden myötä esimerkiksi kärsivällisyyttä.

Lue myös: Rihannan paluu musiikin pariin sai fanit sekaisin - oletko jo kuunnellut uuden singlen?

Lue myös: Rihanna järjestää tapahtuman alusvaatemerkilleen - Johnny Depp mukana?

Lähde: Yahoo! Life

Kilpailut

Uusimmat