Kuva: Lauri Kujanpää

Mr. Lordin sävellyskynä ei tylsisty - Lordi julkaisee keväällä uuden albumin

21.11.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Marraskuussa 2021 yhtye julkaisi peräti seitsemän albumia.

Lordi julkaisi vuoden 2021 marraskuun lopussa peräti seitsemän albumia yhdellä kertaa, ja suurprojektista pääset lukemaan lisää tästä jutusta.

Sävellyskynä on yhtyeen johtohahmolla Mr. Lordilla edelleen terässä, sillä uusi albumi julkaistaan keväällä 2023. Albumi julkaistaan Atomic Fire Records -levy-yhtiön kautta.

- Olemme innoissamme, että saamme tehdä yhteistyötä Atomic Fire Frecordsin kanssa. Meillä on hyvä tiimi kasassa, joten monsterimaanikot, uusi aika odottaa ihan nurkan takana, yhtye kommentoi tiedotteessa. 

Vuodesta 2002 lähtien yhtye on julkaissut 17 albumia ja kiertänyt maailmaa useilla pitkillä kiertueilla ja myynyt valtavan määrän levyjä. 

Mr. Lordin elämästä julkaistiin vastikään kirja Lordiary, jossa Mr. Lordi avaa tarinaansa kirjailija Maria Jyrkäksen kanssa. 

- Joskus 10 vuotta sitten sain kustannuspäälliköltä idean, että pitäisikö Lordi-kirja päivittää. Tämä ajatus jäi kuitenkin unholaan, kunnes asia tuli uudelleen esille. Myös kirjailija Jyrkäs löytyi nopeasti, sillä hän on vanha tuttu. Maria on kaiken kirjoittanut ja minä olen kertonut hänelle tarinat, Mr. Lordi kertoi syyskuussa Voice.fi:n haastattelussa.

Mr. Lordi sanoi, että pandemia-aika auttoi kirjan valmistumisessa, sillä aikaa oli tavallista enemmän - siitäkin huolimatta, että Lordi julkaisi viime vuonna seitsemän albumia.

- Kyllä siinä silti kiire tuli, kun tekemistä riitti, Mr. Lordi hymyilee ja sanoi, että uusi albumikin on jo tehty, joka ilmestyy ensi vuonna.

Lue myös: Mr. Lordi joutui erottamaan pitkäaikaisen kitaristinsa, kommentoi nyt tilannetta: "Peli oli vihellettävä poikki"

Lue myös: Mr. Lordi kertoo vaikeista sairastumisistaan - "En ikinä saa normaaleja tauteja"

Lue myös: Soundi: Lordi löysi uuden jäsenen - "Kone oli aluksi villi kortti"

Kilpailut

Uusimmat