Kuva: All Over Press

Pantera-nimellä kiertävä kokoonpano soitti ensimmäisen keikkansa - Charlie Benante kommentoi iltaa

05.12.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rumpali sanoo, että oli todella hermostunut ennen lavalle astumista.

Pantera-nimellä kiertävä kokoonpano, eli Phil AnselmoRex Brown, Zakk Wylde ja Charlie Benante, astui ensimmäistä kertaa lavalle 2. joulukuuta Hell & Heaven Metal Fest -tapahtumassa Meksikossa. Yhtye soitti monia tunnettuja hittejä ja villitsi paikallisen yleisön täysin.

Benante kommentoi iltaa sosiaalisessa mediassa. Rumpali sanoo, että oli todella hermostunut ennen lavalle astumista.

"Jos sanoisin, että en ollut hermostunut, valehtelisin. Jännitys, pelko, tunteet, rakkaus ja työ, jota olimme tehneet, sekoittuivat päässäni. Kun astuimme lavalle, kaikki tuo katosi. Katsoin Philiä, Rexiä ja Zakkia ja tunsin yhteyden", mies kirjoittaa.

"Kiitos Sterling Winfield, kun toit minulle Dimebag Darrellin hikinauhan ja Vinnie Paulin vanhat hanskat. Tuona iltana ajattelin, että olen jossain ihan jossain muualla ja tavallaan "metallimeditoin". Älkää naurako... Olen tosissani. Kiitos Pantera-perheelle, henkilökunnalle ja uskomattomille faneille", hän muun muassa jatkaa.

Pantera-nimen käyttö on herättänyt varsinkin sosiaalisessa mediassa vaihtelevia mielipiteitä, sillä Panteran alkuperäiset jäsenet, rumpali Vinnie Paul sekä kitaristi Dimebag Darrell, ovat menehtyneet. Monien mielestä veljekset Paul ja Darrell olivat Panteran sydän eikä ilman heitä voi olla Panteraa.

Näet Benanten julkaisun alta tai tästä. 

Miltä Panteran keikalla sitten oikein näytti ja kuulosti? Voit katsoa fanien kuvaamia videoita alta.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Pantera esiintyy Hyvinkään Rockfest-tapahtuman pääesiintyjänä torstaina 8. kesäkuuta 2023. Perjantaina pääesiintyjinä toimivat Mötley Crüe sekä Def Leppard.

Lue myös: Pantera saapuu ensi kesänä Suomeen

Lue myös: Zakk Wylde ei ole vielä opetellut Panteran kappaleita - odottaa kuitenkin innolla joulukuun keikkaa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat