Idols-tähti selvisi uutuuslevyn myötä masennuksestaan

21.10.2009 07:50 -

Idols-kisasta julkisuuteen vuonna 2005 ponnahtanut laulaja Agnes Pihlava iloitsee tänään julkaistavasta Redemption-levystään. Pihlava on kokenut hiljattain myös hankalia aikoja, laulaja nimittäin sairastui epävarmasta elämäntilanteestaan johtuen masennukseen.

- On ollut mieli maassa ja tosi vaikea selvitä. Jouduin käymään keskustelemassa psykiatrilla yli puolen vuoden ajan, kun olin niin masentunut, Agnes kertoi Ilta-Sanomille.

Laulaja paljastaa, että masennukseen sairastuminen oli monien asioiden summa. Vaikka vuonna 2006 ilmestynyt debyyttialbumi When The Night Falls menestyi mukavasti, levy-yhtiö ei kuitenkaan halunnut jatkaa yhteistyötä. Myös ihmissuhteiden rikkoutuminen aiheutti epätietoisuutta ja ahdistusta.

- Olin peloissani monien asioiden takia. Minulla oli kova stressi, kun mietin mitä minulla tapahtuisi ja miten selviäisin taloudellisesti. Olin huonossa kunnossa vielä ennen kesää.

Elämässä kuitenkin löytyi uusi suunta, kun muusikko Gary Keskinen tarjoutui auttamaan laulajaa uuden levyn tekemisessä. Redemption-albumi tehtiin kuluneen kesän aikana ja se ilmestyy Garyn oman levy-yhtiön kautta.

- Heti alkoi helpottaa, kun Gary ryhtyi auttamaan minua. Nyt kaikki on hyvin. Uuden levyn myötä elämä näyttää taas paljon paremmalta.

Kilpailut

Uusimmat