Kuva: AOP

Miley Cyrus juhlii jättihittinsä menestystä - myös Suomi mainittu

31.01.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Cyrus listaa sosiaalisessa mediassa maita, joissa Flowers-kappale on listaykkösenä. Samalla artisti kiittää kuuntelijoita.

Miley Cyrusin, 30, 13. tammikuuta ilmestynyt single Flowers on ollut valtava hitti.

Erosta ja menetetystä suhteesta kertova kappale lähti leviämään nopeasti ympäri maailman ja se komeilee tällä hetkellä Spotifyn Maailman top 50 -listan ensimmäisellä sijalla.

Cyrus juhlii Flowersin menestystä Instagram-sivullaan, jossa artisti listaa maita, joissa kappale on noussut listaykköseksi. Myös Suomi näkyy listalla. 

"Flowers on jälleen listaykkönen ympäri maailman. Rakastan sitä, että tämä yhdistää ihmisiä positiivisella tavalla ja on kunnia jatkaa musiikin tekemistä teitä varten. Tällaiset saavutukset ovat mahdollisia vain kuuntelijoiden ja fanien toimesta. Olen ikuisesti kiitollinen", Cyrus kirjoittaa julkaisussa, jossa hän tanssii ja on sonnustautunut mustaan mekkoon. 

Flowers on Spotifyn historian eniten kuunteluja viikossa kerännyt kappale. Biisi keräsi viikossa 101,838,799 kuuntelukertaa. Ennätystä piti aiemmin hallussaan eteläkorealainen yhtye BTS biisillään Butter.

Näet Cyrusin julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä. 

Lue myös: Miley Cyrusin kappale Flowers räjäytti pankin - rikkoi merkittävän Spotify-ennätyksen

Lue myös: Yksi Miley Cyrusin ehdotus sai Dolly Partonin pois tolaltaan - "Kuin olisin kertonut maailman hirveimpiä uutisia"

Kilpailut

Uusimmat