Kuva: all over press

Mötley Crüe -kitaristi Mick Mars lopetti kiertämisen omasta tahdostaan, sanoo Def Leppard -rumpali

18.02.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Se on varmasti ollut Mickille valtava päätös. Häntä ei todellakaan siirretty sivuun, vaan se oli Mickin oma tahto ja henkilökohtainen tahto, Rick Allen ilmoittaa.

Kuten monet fanit jo tietävät, Mötley Crüen pitkäaikainen kitaristi Mick Mars ei ole kykeneväinen kiertämään. Syy on muusikon pitkäaikaisessa sairaudessa, eli selkärankareumassa (Ankylosing Spondylitis). Marsin tilalla soittaa John 5.

Mötley Crüen laulajana 1990-luvulla toiminut John Corabi sanoi joulukuussa, että ei usko siihen, että Mars halusi itse jäädä eläkkeelle.

- En usko Mickin syihin lähteä enkä edes tiedä, lähtikö hän itse vai näytettiinkö hänelle ovea. Muistan jo Generation Swine -levyn aikoihin, että he valittivat hänen soittamisestaan. Itse asiassa iso osa kitaroista sillä levyllä on minun. He valittivat Mickistä koko ajan. Esimerkiksi Saints of Los Angeles -kappaleella soittaa D.J Ashba ja The Dirt -soundtrackilla John 5, Corabi kertoi.

Mötley Crüen kanssa yhteiskeikkoja tehnyt Def Leppard on nähnyt läheltä Mick Marsin live-kunnon, sillä viime kesänä yhtyeet tekivät stadionkiertueen Yhdysvalloissa. Yhtyeet saapuvat yhdessä myös Eurooppaan.

Def Leppard -rumpali Rick Allen sanoo, että Mick Mars jätti kiertämisen omasta tahdostaan.

- Se oli Mickin päätös siirtyä sivuun ja keskittyä uuteen elämään. Tiedämme kaikki, että Mick kärsii jatkuvasti kovista kivuista. Minun mielestäni Mick oli aina elementissään, kun hän asteli lavalle, Allen sanoo Appetite for Distortion -podcastissa. 

- Se on varmasti ollut Mickille valtava päätös. Häntä ei todellakaan siirretty sivuun, vaan se oli Mickin oma ja henkilökohtainen tahto. 

Def Leppard ja Mötley Crüe esiintyvät Hyvinkään Rockfest-tapahtumassa kesäkuun alussa. 

Rick Allen. (kuva: AOP)

Lue myös: Mötley Crüen ex-laulaja ei usko, että Mick Mars halusi siirtyä sivuun - "He valittivat hänestä koko ajan"

Lue myös: Mötley Crüe aloitti kiertueensa uuden kitaristin kanssa - yleisön kuvaamia videoita julki

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat