Kuva: Tarot / Promo

Heavy metal -yhtye Tarotin paluu kiinnostaa - liput myytiin loppuun minuutissa

07.03.2023 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tarotin perustivat 1980-luvullla veljekset Marko ja Zachary Hietala.

Suomalaisen heavy metal -musiikin pioneeriyhtye Tarot soittaa ensimmäisen keikkansa 10 vuoden tauon jälkeen.

Marko HietalanZachary HietalanJanne Tolsan ja Tuple Salmisen yhtye esiintyy Old Farts Rock -tapahtumassa Kuopiossa heinäkuussa. Yhtyeen rumpali Pecu Cinnari menehtyi vuonna 2016, joten ensi kesänä Tarotin keikalla rumpusetin takana istuu Turmion Kätilöt -rumpali Antero Seppänen.

Tapahtuman järjestäjä Jarkki Pöyhönen kertoo tapahtuman Facebook-sivulla, että liput ovat tehneet kauppansa. Tarot esiintyy Old Farts Rockissa keskiviikkona 26. heinäkuuta ja kyseisen päivän liput menivät Pöyhösen mukaan minuutissa.

Pöyhönen uskoo, että kaksipäiväiseen tapahtumaan saadaan lisää lippuja myytäväksi.

"Kahden päivän ja keskiviikon liput ovat loppuunvarattu. Laskemme Sawohousen kanssa lähipäivinä tarkasti paikan lopullisen kapasiteetin. Uskoisin, että jonkun verran pystymme vielä lippuja laittamaan myyntiin. Ilmoitan tänne heti kun tiedän, milloin mahdolliset lisäliput tulevat myyntiin Tikettiin", hän kirjoittaa. 

Tarotin kitaristi Zachary Hietala lupaa Voice.fi:n haastattelussa, että että setti hiotaan kuntoon ja keikalla ollaan täydessä iskussa. Mutta voisiko keikkoja tulla enemmänkin? Zachary Hietala on itse sitä mieltä, että voisi, mutta ensin täytyy katsoa, kuinka Kuopiossa lavalla onnistutaan ja millaiset kiireet muilla on. 

- Olen vasta nähnyt asian tiimoilta Tommia [Salmela]. Jos keikasta jää hyvä pöhinä ja hyvä boogie, niin eiköhän asiaa ainakin pohdita. 10 vuoden tauon jälkeen ja uudella rumpalilla ei kuitenkaan kannata lähteä merta edemmäs kalaan, Hietala sanoo. Voit lukea haastattelun täältä. 

Tarot-perustettiin 1980-luvulla ja sen tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Wings of Darkness, Pyre of Gods sekä I Walk Forever. Tarotin laulaja-basisti Marko Hietala nousi 2000-luvulla maailmanmaineeseen Nightwish-yhtyeen kautta.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Heavy metal -yhtye Tarot tekee paluun keikkalavoille 10 vuoden tauon jälkeen

Lue myös: Zachary Hietala kertoo, kuinka ajatus Tarotin paluusta syntyi - uusi rumpali löytyi lähipiiriistä

Kilpailut

Uusimmat