Kuva: Peyman Iyânah

Teflon Brothers teki biisin, jossa versioi uudelleen kaikkien tuntemaa Kari Tapion klassikkoa

15.04.2023 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Myös nykymuusikot löytävät Kari Tapion kappaleista yhä samaistumispintaa.

Monista suurista hiteistään kuten Maradona ja Lähiöunelmii tunnettu Teflon Brothers julkaisi juuri uudelleenversioinnin Kari Tapion klassikkokappaleesta Myrksyn jälkeen.

Teflon Brothersin kanssa kappaleella esiintyy Poju. Päätös yhteistyöstä sekä kappalevalinnasta syntyi hetkessä, muusikot kertovat Warner Musicin tiedotteessa.

"Oltiin Pojun kanssa taksissa ja kysyin kuskilta, saisinko laittaa omaa musaa. Laitoin Myrskyn jälkeen -biisin soimaan ja sanoin, että tässä on muuten kova biisi. Pojukin diggaili sitä ja alkoi laulamaan mukana. Todettiin, että tehdään tästä yhdessä biisi, Teflon Brothersin Heikki Kuula muistelee.

Poju puolestaan uskoo, että Kari Tapion kappaleiden sanoituksissa on edelleenkin jotakin samaistuttavaa myös nuorille sukupolville, minkä vuoksi ne kiinnostavat myös nykyartisteja.

”Tutustuin Kari Tapion musiikkiin vuosia sitten, kun omassa elämässä oli vaikeita aikoja. Biisien sanat ja Karin ääni antoivat lohtua ja toivoa tulevasta ja sitä ne tekevät edelleen. Jos Kari selvisi myrskyt, tuulet ja tuiskut, niin Karin biisejä kuunnellessa tulee vain sellainen olo, että kaikki kyllä järjestyy ennen pitkää”, Poju kuvailee.

Teflon Brothers on tehnyt jo lähes 20 vuoden mittaisen musiikkiuran, jonka aikana on hittiensä lisäksi ehtinyt myös esimerkiksi hakea Euroviisuihin. Poju puolestaan tunnetaan mahdollisesti parhaiten vuoden 2011 Poika saunoo -kappaleesta, joka nousi ilmiöksi Suomen voitettua jääkiekon maailmanmestaruuden.

Lue myös: Teflon Brothers ja Pandora uhkuvat voitontahtoa UMK:ssa - ottivat jopa Mr. Lordin mukaan tiimiin

Lue myös: Teflon Brothersin ja Ressun yhteiskappale syntyi miesten törmättyä toisiinsa sattumalta - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat