Andy McCoylle uusi kiertue on juhlan paikka!

29.10.2009 17:51 -

Uuden yhtyeensä, The Real McCoy Bandin kanssa piakkoin Suomen kiertueelle suuntavalle Andy McCoylle tuleva turnee on erityistapaus. Mies aikoo juhlistaa keikkojensa puitteissa pitkää musiikkiuraansa.

- Mun piti tehdä 30-vuotisjuhlakiertue, mutta silloin oli niin kiire Hanoin kanssa, etten kerennyt sitä tekemään. Tämä on nyt tavallaan sitten se juhlakiertue, Andy kertoi Voicen Musiikkiuutisille.

The Real McCoy Bandin marraskuun alussa starttaava kiertue kantaa nimeä Sailing Down The Years. Kitaristi kertoo, että keikoilla tullaan kuulemaan myös harvinaisempaa materiaalia niin miehen omasta soolotuotannosta, kuin Hanoi Rocksinkin katalogista.

- Luvassa on hyvää rock and rollia ja hyviä biisejä. Paljon sellaista materiaalia mitä en Hanoi-aikoina voinut soittaa. Luvassa on biisejä pitkältä ajalta ja myös yllätyksiä.

Andyn uudessa bändissä mukana musisoi muun muassa Foo Fighters -kitaristi Chris Shiflett, sekä Hanoi Rocksin viimeisimmässä kokoonpanossa rumpuja paukuttanut Jolle Atlagic. Suomen kiertueen ensimmäisen keikan yhtye heittää 7. marraskuuta Porin Bar Kinossa.

Kilpailut

Uusimmat