Kuva: AOP / Joni Haavisto

Mokoma julkaisi uutta musiikkia - "Teos vaati ehdottomasti vierailevan naisäänen"

02.06.2023 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Malja sille! -niminen kappale on ensimmäinen single tulevalta albumilta.

Suomalaisen metallimusiikin sanansaattaja Mokoma julkaisi tänään uutta musiikkia.

Malja sille! -niminen kappale on ensimmäinen maistiainen tulevalta albumilta ja se on laulaja Marko Annalan käsialaa. Sanoituksista vastaa Annalan kanssa kappaleessa featuroiva Huora-yhtyeen Anni Lötjönen

- Ensimmäisiä sanoja Maljaan alkoi tulvia heti kohta kun olin tehnyt biisistä ensimmäisen sanelukonetaltioinnin. Tajusin niiden pöhköjen ”onni potkii päähän ja nivusille” -rivien äärellä, että tämä teos vaatii ehdottomasti vierailevan naisäänen. Ja siitä havainnosta meni korkeintaan 6,66 sekuntia, kun tajusin että sen äänen tulee olla Anni Lötjönen, Annala kertoo tiedotteessa. 

Mokoma kiertää myös kesällä ja syksyllä ahkerasti Suomea. Näet keikkapäivämäärät täältä.

Mokoma on uransa aikana julkaissut yhteensä 11 sähkökokoonpanolla soitettua albumia ja kaksi akustista levyä sekä lukuisia singlejä sekä EP:itä. Yhtyeen albumeista seitsemän on myynyt kultaa ja yksi platinaa (Elävien kirjoihin). Vuodesta 2006 lähtien kaikki Mokoman pitkäsoitot ovat nousseet julkaisunsa jälkeen virallisen listan paalupaikalle. Yhteensä Mokoman äänitteitä on myyty kaiken kaikkiaan lähes 200 000 kappaletta.

Uuden kappaleen voit kuunnella alta tai suoraan YouTubesta.

Lue myös: Mokoma-kitaristi oppirahojen maksamisesta: "Olimme 75 000 euroa miinuksella"

Kilpailut

Uusimmat