Kuva: AOP

Helloween peruu esiintymisensä Suomessa - syynä sairaustapaus

10.08.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhtyeen laulaja on sairastunut kurkunpään tulehdukseen.

Helloween ei esiinny ensi viikonloppuna Hellsinki Metal Festival -tapahtumassa. Yhtye ei myöskään pysty esiintymään Bloodstock Open Air -tapahtumassa Isossa-Britanniassa. 

Helloween ilmoitti eilen, että syy peruuntumiselle on laulaja Michael Kisken kurkunpään tulehdus. Perusteellisen pohtimisen jälkeen yhtye on todennut, ettei mitään muuta vaihtoehtoa ole.

- Teimme päätöksen pitkän harkinnan jälkeen ja raskain sydämin joudumme toteamaan, että Michaelin tilanne ei jättänyt meille vaihtoehtoja. 

Perjantain pääesiintyjäksi Helloweenin tilalle Hellsinki Metal Festivalille saapuu suomalaisen metallin kärkinimiin kuuluva Apocalyptica.

- Odotamme todella innoissamme pääsyä Hellsinki Metal Festivaalin yleisön eteen perjantaina, vaikka luonnollisesti Helloweenin peruuntuminen on fanien kannalta harmillista. Luvassa on kuitenkin erittäin energinen ja metallinen spesiaalisetti, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Lavalla tulee piipahtamaan myös kotimainen erikoisvieras. Emme malta odottaa tätä yhteistä kokemusta Suomen kovimpien metallifanien kanssa, Apocalyptican Eicca Toppinen kommentoi

Festivaaleilla esiintyvät myös muun muassa Blind Guardian, Stratovarius, Impaled Nazarene, Sodom, Voivod sekä Emperor. 

Lue myös: Helloween-laulaja Michael Kiske näkee menneisyyden riidat hyvänä asiana - "Haasteet kasvattavat"

Lue myös: Helloween julkaisee uuden albumin - mukana kaikki kolme laulajaa

Lähde ja lisätiedot: Helsinki Metal Festival

Kilpailut

Uusimmat