Kuva: AOP / Tomi Natri

Anna Puu lähtee kiertueelle ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen: "Iskevimmät ja itkettävimmät rakkauslaulut"

16.08.2023 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Anna Puu on myös yksi tämän vuoden Vain elämää -artisteista.

Suomen kuunnelluimpiin artisteihin lukeutuva Anna Puu lähtee ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen täysimittaiselle kiertueelle.

Rakkaus tappaa -kiertue käynnistyy 3. marraskuuta, sisältää 11 keikkaa ja huipentuu lopulta 8. joulukuuta Tavastialle, Helsinkiin. Kiertueen keikoilla tullaan kuulemaan niin hittejä kuin tuntemattomampiakin teoksia. 

Lisäksi Anna Puu nähdään tämän syksyn Vain elämää -kaudella. Myös ohjelmaa varten tehtyjä kappaleita tullaan kuulemaan kiertueen aikana.

"Tulevien keikkojen biisilistan rakennus on jo alkanut. Rakkaus tappaa -kiertueella meillä on festareihin verrattuna reilusti pidempi soittoaika, joten pääsemme tarjoamaan hittien lisäksi myös yleisöltä kesän aikana tulleita toivebiisejä. Mukaan on tulossa myös jokunen tulevan kauden Vain Elämää -biisi, siellä on muutama aika killeri versio. Jos settiä haluaisi kuvailla yhdellä lauseella, niin luvassa on iskevimmät ja itkettävimmät rakkauslaulut samassa illassa", Anna Puu kuvailee tiedotteessa.

Anna Puun edellinen täysimittainen kiertue oli vuonna 2018 tuolloin julkaistun Nälkäinen sydän -albumin yhteydessä. Hänen oli tarkoitus keikkailla myös Heartbreak Hotel -kiertueella 2020, mutta koronarajoitusten myötä kiertue siirtyi ja lopulta peruttiin kokonaan. 

Lue myös: Kaksi naispopparia tekee näyttävän paluun Vain elämää -ohjelmaan - uudella kaudella merkittävä muutos

Lue myös: Irina lähtee konserttisalikiertueelle ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen

Kilpailut

Uusimmat