Kuva: Laura Kiuru

Radio Cityn aamujuontajat viettivät yön Bodominjärvellä ja tekivät sieltä lähetyksen - ajatus lähti kuulijalta

28.08.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lähetyksen aikana kuultiin muun muassa erilaisia tunnelmia tunnetun järven maastosta, metsäraportteja ja keskustelua erikoisista yöpaikoista.

Radio Cityn aamujuontajat Samuel Nyman ja Jere Jääskeläinen kysyivat vastikään kuulijoilta, missä he voisivat viettää yön ja tehdä aamulla ohjelmaa. 

Ehdotuksia tuli monenlaisia, joista juontajat tarttuivat yhteen. Eräs kuuntelija nimittäin sanoi, että Nyman ja Jääskeläinen voisivat nukkua Bodominjärvellä. Järvi on tunnettu varsinkin vuonna 1960 rannalla tapahtuneesta kolmoismurhasta. Myös espoolainen Children of Bodom -yhtye on ottanut nimensä järvestä ja sen tapahtumista. 

Nyman ja Jääskeläinen ja Radio Cityn henkilökunta lähtivät matkaan ja saivat kasattua lähetysaseman Bodominjärven rantaan. Näet kuvia leiristä Radio Cityn Instagram-sivulta. 

- Samuel nukkui täällä puukko vieressä, Jääskeläinen kertoi perjantaina aamulähetyksessä. 

- Ihan varatoimenpiteenä, kun miettii, mitä täällä on tapahtunut, Nyman jatkoi. 

Lähetyksen aikana kuultiin muun muassa erilaisia tunnelmia suomalaisesta järvimaisemasta, metsäraportteja ja keskustelua erikoisista yöpaikoista.

- Kuuntelijalta on tullut ehdotukseksi muun muassa anopin sänky. Itse olen nukkunut aikuisiällä pinnasängyssä ja se oli outoa, Nyman sanoo.

- Eräs kuuntelija kertoo, että hänen erikoisin nukkumapaikkansa on Kotipizzan takahuoneen sohva. Myös kuulemma ostoskärryissä on nukuttu kaverin kämpillä ja Kalliossa on nukuttu rappukäytävässä. Joku on myös levännyt Bajamajassa. 

Kuuntele värikäs ja tapahtumarikas lähetys alta tai suoraan Podplaysta. Lähetyksen aikana tapahtuu pieniä teknisiä ongelmia, kuullaan ääninäyte yöllisestä Bodominjärvestä ja kerrotaan tarkemmin, millaista on tehdä radioshow'ta järven rannalta. 

Lue myös: Käärijä paljastaa kolme suosikkiyhtyettään metallimusiikista

Lue myös: Radion aamujuontajat kannustivat suomalaisia lenkkeilijöitä hauskalla tavalla - "Nyt mennään!"

Kilpailut

Uusimmat