Kuva: Yle / Miikka Varila

Käärijä paljastaa kolme suosikkiyhtyettään metallimusiikista

02.03.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Käärijä on kova Rammstein-fani. Artisti paljastaa Radio Cityn haastattelussa kolme muuta yhtyettä, joita hän kuuntelee kovasti.

Käärijä on tällä hetkellä valtavassa nousussa Uuden musiikin kilpailun ansiosta. Käärijä voitti UMK:n ylivoimaisella pistesaaliilla ja hän edustaa Suomea Euroviisuissa Cha Cha Cha -kappaleella. 

Artisti vieraili Radio Cityn Cityn Aamu -ohjelmassa keskiviikkona ja juontajat Jere Jääskeläinen ja Samuel Nyman kettuilevat haastattelussa Käärijälle siitä, että Liverpool ei ole mikään maailman kaunein kaupunki. Euroviisut järjestetään toukokuussa nimenomaan Liverpoolissa. 

- Ei sinne mitään maisemia mennä katselemaan, vaan hommia tekemään, Käärijä sanoo naureskellen.

Käärijä on kova rock- ja metallimusiikin fani ja hän rakastaa varsinkin saksalaista Rammsteinia. Mitkä muut metalliyhtyeet ovat Käärijän mieleen?

- Pidän paljon All That Remainsista. Sitten Judas Priest on kova ja se on tullut faijan kautta. Kolmanneksi voisin sanoa Slipknotin, Käärijä pohtii.

- Onhan niitä monia muitakin, mutta siinä ainakin kolme, kun kysyttiin. 

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai Podplaysta. Haastattelussa Käärijä myös reagoi erilaisiin hauskoihin Cha Cha Cha -versioihin, joita kappaleesta on tehty.

Somessa hölmöilevä ja haastatteluissa sympaattisesti puhuva Käärijä on herättänyt paljon ihastusta suomalaisissa myös persoonana. Kaikesta huomaa, että mies ei ota itseään liian vakavasti. Usein paidattomana esiintyvä Käärijä uhkuu itsevarmuutta, ja sosiaalisessa mediassa jotkut ovat nostaneet miehen jopa seksisymbolin asemaan. Esimerkiksi viestipalvelu Jodelissa monet ovat jopa fantasioineet Käärijästä seksuaalisessa mielessä. Tämä huvittaa Käärijää itseään.

- Hemmetti, makee homma. Mikäs siinä. Tuohan on positiivinen juttu, jos jengi puhuu tuolla tavalla. Otan tuon myös huumorilla. Ei minulla nouse kusi hattuun noista kommenteista, Käärijä sanoi maanantaina Voice.fi:n haastattelussa. Voit lukea haastattelun täältä. 

Voice.fi, Radio City ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: UMK-voittaja Käärijälle tipahtelee naisilta alastonkuvia somessa, kertoo mielipiteensä: "Se enemmän naurattaa"

Lue myös: Käärijän "härski" UMK-voittoesitys oli vähällä olla aivan toisenlainen, hätäpalaveri muutti kaiken - "Se olisi ollut tosi kliseinen"

Kilpailut

Uusimmat