Kuva: Kaiku Entertainment / Vinny Holmberg

Elastinen ja Bess yllättävät menevällä yhteisbiisillä - "Oodi meidän kaikkien pimeälle puolelle"

04.09.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Menevä klubihitti Pimee on nyt julkaistu.

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Elastinen ja Bess, ovat yhdistäneet voimansa. Rap-konkari Elastinen julkaisi viime perjantaina 1. syyskuuta biisin Pimee, jonka kertosäkeen Bess laulaa.

”Pimee on oodi meidän kaikkien pimeälle puolelle, joka pääsee valloilleen, kun arkiminät riisutaan. Pimeän tullen kaikista meistä nousee esiin jotain piilotettua. Tuottaja Skywalk teki aivan mielettömän työn ja taikoi todellisen klubihitin tekstin taa”, Elastinen kertoo Kaiku Entertainmentin tiedotteessa.

Kaksikolta ei olla aiemmin kuultu yhteistä musiikkia. Kappaletta on ollut tekemässä parivaljakon lisäksi myös laulunkirjoittaja Tiina Vainikainen ja kirjoittajatuottaja Skywalk.

”Minä ja tuottaja Skywalk kirjoitettiin yhdessä biisin runko ja soitettiin Tiina Vainikainen mukaan projektiin. Teksti-idiksen jälkeen sain idean pyytää BESS:in mukaan. Biisistä tuli energinen ja koin, että BESS sopisi siihen täydellisesti”.

”Sessio oli huikea, aivan mieletön laulaja ja kirjoittaja. Ainutlaatuinen soundi, joka kruunasi mun ajatuksen biisistä”, Elastinen kehuu artistikollegansa musiikillisia lahjoja.

Voit kuunnella kappaleen alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Juuri Olympiastadionin valloittanut Kaija Koo lähtee klubikiertueelle

Lue myös: Popeda keräsi yli 28 000 ihmistä nykykokoonpanon jäähyväiskeikalle: "Ei musiikki mihinkään katoa"

Lue myös: Portion Boys julkaisee debyyttialbuminsa syyskuussa

Kilpailut

Uusimmat