Kuva: AOP

Bruce Dickinson puhuu odotetusta sooloalbumistaan - "Tulette olemaan innoissanne"

12.10.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viimeksi Dickinson on julkaissut soololevyn vuonna 2005.

Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinson ilmoittaa, että hänen tuleva sooloalbuminsa on nimeltään The Mandrake Project ja se julkaistaan ensi vuoden alussa. Viimeksi Dickinson on julkaissut soololevyn vuonna 2005, mikä kantoi nimeä Tyranny Of Souls.

The Mandrake Project on tehty yhdessä tuottaja Roy Z:n kanssa.

- Tämä levy on ollut hyvin henkilökohtainen matka minulle ja olen siitä todella ylpeä. Olemme suunnitelleet, kirjoittaneet ja nauhoittaneet Roy Z:n kanssa vuosia ja olen todella innoissani, että ihmiset pääsevät kuulemaan tämän, Dickinson sanoi tiedoteessa.

Tuoreessa videoviestissä Dickinson puhuu albumista. 

- Minulta on kysytty jo pitkään, milloin julkaisen uuden soololevyn. No nyt se tulee ja sen nimi on The Mandrake Project. Se on musiikkia, mutta se on paljon muutakin. En paljasta kaikkea vielä, koska sille tulee uusia kerroksia.

- Olemme työskennelleet levyn parissa vuodesta 2014 alkaen, Sillä on ollut aikaa kasvaa ja aikuistua. Uskon, että tulette olemaan innoissanne ja toivon, että rakastatte sitä, mitä olemme teille tehneet. 

Dickinson lähtee myös soolokeikoille. Tällä hetkellä keikkoja on julkistettu huhtikuussa Meksikoon ja Brasiliaan. Vuoden alussa Dickinson sanoi Kulttuuritalolla, että toivoisi soolokeikkojen yltävän myös Suomeen. 

Lue myös: Bruce Dickinsonin sooloalbumi julkaistaan ensi vuoden alussa - ensimmäiset keikat julki

Lue myös: Bruce Dickinson ja Ozzy Osbourne ryyppäsivät ja meinasivat varastaa taksin - Iron Maiden -laulaja muistelee kosteaa iltaa

Lähdetkö: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat