Kuva: AOP

Jenni Vartiainen palaa keikkalavoille - edellisestä festariesiintymisestä aikaa 6 vuotta

06.11.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Artistin uusi kappale sai myös julkaisupäivämäärän.

Artisti Jenni Vartiainen, 40, paljasti viime viikolla tekevänsä paluun musiikin pariin, kun hän antoi TikTokissa maistiaisen tulevasta biisistään Lanka. Uusi biisi julkaistaan 10. marraskuuta, eli tämän viikon perjantaina. Artisti ei ole julkaissut uutta musiikkia vuoden 2019 jälkeen.

Uuden musiikin myötä hän palaa ensi kesänä myös keikoille, tiedottaa Warner Music Live. Hän jäi keikkatauolle syksyllä 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen. Vartiaisen festivaalikiertue alkaa 28. kesäkuuta Provinssista. Edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo tovi, sillä edellisen kerran Vartiainen esiintyi festivaaleilla kesällä 2018.

– Kappale sai alkunsa New Yorkissa kesällä 2020, aikana jolloin maailmassa vallitsi epätietoisuus ja meillä oli pieni lapsi keskellä sitä kaikkea. Välimatkasta huolimatta tuntui, että tämän laulun myötä palasin juurilleni. Nyt olen takaisin Suomessa ja tulevana kesänä palaan myös festarilavoille viiden vuoden tauon jälkeen! Parasta tässä kaikessa on päästä jakamaan vuosien aikana syntyneet laulut ja uusi livesetti yleisön kanssa. On ollut jo ikävä, en voisi olla onnellisempi, artisti iloitsee paluustaan Warner Musicille.

Artisti tullaan näkemään muun muassa Iskelmä Festivaaleilla, Ruisrockissa ja Qstockissa.

Katso kiertueaikataulu alta:

28.6. Seinäjoki, Provinssi

29.6. Himos, Iskelmä Festivaali

3.7. Kuopio, Kuopio Wine Festival

6.7. Turku, Ruisrock

12.7. Jyväskylä, Suomipop Festivaali

18.7. Tampere, Tammerfest

20.7. Vantaa, Tikkurila Festivaali

27.7. Oulu, Qstock

2.8. Joensuu, Osuuskaupparock

10.8. Rovaniemi, Simerock

Lue myös: Ushma Olava muistelee Gimmelin viimeisen keikan saamaa käännettä - paikalle pamahti yllättävä porukka

Lue myös: Muistatko Gimmelin Susannan? Julkisuudesta kadonnut nainen paljastaa, mitä tekee nyt ja miksi Suski-lempinimi harmitti häntä

Lue myös: Nimmareita uimahallin suihkussa ja valtavia fanilaumoja - Gimmel teki Ushma Olavasta poptähden, mutta taru loppui surullisesti

Kilpailut

Uusimmat