Kuva: AOP

Gasellit juhlii 15-vuotista taivaltaan uransa suurimmalla keikalla

15.11.2023 09:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhtye nousee Helsingin jäähallin lavalle ensi keväänä.

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon lukeutuva Gasellit juhlii 15-vuotista taivaltaan uransa suurimmalla keikalla. Yhtye nousee 20. huhtikuuta 2024 Helsingin jäähallin lavalle. Keikka on yhtyeen ensi kevään ainokainen. 

“Käsittämätöntä, että bändi joka me perustettiin teini-ikäisinä on ollut olemassa jo niin pitkään, että jos se olisi ihminen, se voisi hankkia mopokortin itselleen. Gasellit on ollut valtava osa meidän elämää koko matkan teinistä aikuisuuteen ja nyt tuntuu tärkeältä pysähtyä juhlistamaan sitä taivalta. Juhlakeikalla halutaan katsoa taaksepäin ja esittää paljon musiikkia niin uusilta kuin vanhemmiltakin levyiltä ja ennen kaikkea pitää ihan järkyttävän kovat bileet! Tuu juhlimaan meidän kanssa”  

Gasellien uralle mahtuu lukuisia hittibiisejä, joista tunnetuimpia ovat esimerkiksi  Laulu ilman sanoja, Pakko relaa ennen kun mä delaan, Kuvittele meidät siellä, Riks raks poks, Mitä mä Malagas?, Imus ja Muistanks mä väärin? 

Lipunmyynti juhlakeikalle alkaa 22.11. Lippu.fi:ssä.

Lue myös: Ensin Gasellien keikalla oli 7 ihmistä, nyt vessassakaan ei saa istua rauhassa: "Mikään ei tullut yhdessä yössä"

Lue myös: Vain elämää: Gasellien Hätä-Miikalla oli tapana räpätä nuorena baarin vessassa - "Saatoin olla koko illan siellä"

Kilpailut

Uusimmat