Slipknotin tulevaisuus vaakalaudalla?

13.11.2009 12:10 -

Metalliyhtye Slipknot päätti hiljattain maailmankiertueensa. Myös Stone Sour -yhtyeessä vaikuttava laulaja Corey Taylor kertoo tuoreessa haastattelussa, ettei ole varma mitä Slipknotille tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

- Slipknot-kiertue loppui juuri. Suoraan sanottuna, sen jälkeen en tiedä mitä bändille tapahtuu. Itse palaan takaisin Stone Sour -yhtyeen riveihin, joten en koskaan pääse tauolle, Taylor kertoo AltitudeTv:n haastattelussa.

Slipknotin ja Stone Sourin ohella rokkari on nähty mukana lukuisissa eri musiikkiprojekteissa. Taylor on käynyt muun muassa yrittämässä ex-Guns N' Roses -miesten Velvet Revolver -yhtyeen uudeksi laulajaksi. Nyt mies on laittanut pystyyn uuden The Junk Beer Kidnap -nimisen kokoonpanon.

- Kyseisen bändin tarkoituksena on pitää hauskaa. Teemme biisejä, joissa on massiiviset ja äärimmäisen tarttuvat kertosäkeet. Mielestäni sellaista rokkia ei nykyään tehdä tarpeeksi.

Kiireinen laulaja kertoo myös Stone Sourin työstävän tällä hetkellä uutta materiaalia. Miehen mukaan bändin suunnitelmissa on aloittaa uuden levyn äänitykset vuodenvaihteen jälkeen, ja tarkoituksena on saada uusi pitkäsoitto julkaistuksi ensi vuoden aikana.

Kilpailut

Uusimmat