Kuva: Tim Tronckoe

Nightwishin uutuuskappale sai fanit innostumaan: "Kylmät väreet"

21.05.2024 12:20 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Nightwishin 10. studioalbumi Yesterwynde ilmestyy 20. syyskuuta.

Nightwish-fanien odotus päättyi tänään, kun yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä tulevalta Yesterwynde-levyltä. Kappale kantaa nimeä Perfume of the timeless.

Tuomas Holopaisen mukaan kappale muistuttaa meitä suuresta etuoikeudestamme. 

- Perfume Of The Timeless muistuttaa meitä olemassaolomme lähes käsityskyvyn ylittävästä etuoikeudesta. Me kaikki olemme miljoonien esivanhempiemme rakkauden tulos, osa katkeamatonta ketjua. Totuus, joka on herättävä lähtölaukaus syyskuussa valon näkevälle Yesterwynde-levylle, Holopainen kertoo tiedotteessa. 

20. syyskuuta julkaistava Yesterwynde on yhtyeen kymmenes studioalbumi ja se on jatkoa 2020 julkaistun Human. :II: Nature. -levylle. 

- Yesterwynde on 12 tarinan mittainen matka ajan halki, ylistys ihmisyydelle ja muistutus kuolevaisuudesta. Kolmen vuoden levyntekoprosessi vei meidät Kiteeltä Abbey Road -studion kautta Helsingin Finnvoxille, ja lopputulos on meille yhden suuren unelman toteutuma. 10. albumimme näkee päivänvalon syyskuussa, ja olemme sanoinkuvaamattoman etuoikeutettuja päästä jakamaan tämä matka koko maailman kanssa, Holopainen sanoo.

Perfume of the timeless -kappaleen musiikkivideon on ohjannut Ville Lipiäinen. Videon alle on tullut hetkessä suuri määrä innostuneita kommentteja, joten selkeästi fanit ovat pitäneet kuulemastaan ja näkemästään.

"Kylmät väreet."

"Kahdeksan minuuttia ei ole koskaan tuntunut yhtä lyhyeltä ajalta."

"Rakastan tätä."

"Kerrassaan upea."

Pääset katsomaan videon alta.  

Lue myös: Nightwishin orkesterinauhoitukset valmistuivat - yhtye julkaisi kuvan legendaariselta studiolta

Lue myös: Nightwish on kaikkien aikojen striimatuin suomalaisartisti Spotifyssa - katso, mitkä artistit keräävät kuunteluja

Kilpailut

Uusimmat