Andy McCoy Foo Fighters -kitaristi Chris Shifletistä: 'Pervo seksiaddikti ja parantuva huumeiden väärinkäyttäjä'

26.11.2009 17:27 -

The Real McCoy Bandin pari viikkoa sitten jättänyt Foo Fighters -kitaristi Chris Shiflett kertoi Rumba-lehdessä lähtönsä syyksi Andy McCoyn huumeongelman. McCoy taas vuorostaan haukkuu uudessa Rytmi-lehdessä jenkkirokkaria muun muassa seksiaddiktiksi.

McCoyn mukaan Shiflettin väitteet hänen huumeongelmastaan ovat tuulesta temmattuja. Andyn mukaan hän ei ole ollut huumeiden kanssa tekemisissä kymmeneen vuoteen. Kitaristi esittää, että Foo Fighters -muusikko ei ole kertonut totuutta välirikosta.

- Chris on pervo seksiaddikti ja täytyy muistaa, että hän itse on parantuva huumeiden väärinkäyttäjä, joka on ollut puolitoista vuotta puhtaana. Sellaiset ihmiset ovat fanaattisia ja heidän mielestään buranakin on huume.

McCoy väittää myös Shifletin olevan suhteessa erään helsinkiläisnaisen kanssa. Andyn mukaan koko äkillisen kotiinpaluun taustalla oli Foo Fighters -miehen tulistunut vaimo, joka olisi komentanut kitaristin kotiin

- Jäbällä on kolme lasta ja vaimo oli jättää Chrisin jo puolitoista vuotta sitten, ellei hän olisi lopettanut sekoiluitaan.

Andy kertoo myös lehdelle, että The Real McCoy -bändi on edelleen muilta osin kasassa, ja yhtyeellä on tarkoitus mennä studioon myöhemmin.

Kilpailut

Uusimmat