Ex-Velvet Revolver-vokalisti tilittää: Vaimot pilasivat bändin

16.03.2010 18:03 -

Velvet Revolver -yhtyeen entisen laulajan Scott Weilandin mukaan bändin toiminnan lopahtamiseen on yksi selkeä syy - muusikoiden vaimot.

- Ongelmana oli se, että koska me kaikki olimme Velvet Revolveria perustaessa jo valmiiksi rokkitähtiä, kuvaan astuikin nopeasti kateus. Kun vaimot sotkeutuivat bändin bisnes-puoleen, hommat alkoivat mennä kunnolla pieleen, Weiland kertoi Details-lehdelle.

Laulajan mukaan muusikot eivät bändiä kasatessa tunteneet toisiaan kovinkaan hyvin. Miehet kuitenkin tutustuivat nopeasti, ja vokalisti kertoo, että rokkarit saivat keskenään aikaan tiiviin jengi-fiiliksen. Tunnelmat eivät kuitenkaan kantaneet kahta levyä pidemmälle, ja Weiland lähti yhtyeen riveistä keväällä 2008.

Bändi ei ole laulajan lähdön jälkeen onnistunut löytämään uutta laulajaa, vaan muusikot ovat keskittyneet omiin projekteihinsa. Weiland vaikuttaa jälleen entisen bändinsä, Stone Temple Pilotsin riveissä, basisti Duff McKagan musisoi Jane's Addiction -yhtyeen kanssa, kun taas käkkäräpäinen kitaravelho Slash on pysytellyt kiireisenä muutaman viikon päästä julkaistavan soololevynsä merkeissä.

Kilpailut

Uusimmat