Nylon Beatista tuttu Jonna puolustelee tosi-tv-laulukilpailuja

16.03.2010 19:15 -

Nylon Beat -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Jonna Kososen ihmettelee joidenkin artistien tympeää suhtautumista laulukilpailuihin. Laulajan mukaan X Factorin kaltaiset tosi-tv-kisailut ovat varsin hyvä tapa uusille artisteille nousta julkisuuteen.

- Jos jotkut artistit jostain syystä vastustavat kykyjenetsintätyyppisiä kisoja, se on heidän ongelmansa. Ei sellaiset laulukilpailut ole millään tapaa negatiivinen asia. Mielestäni ei ole yhtä tiettyä tapaa, millä artisti täytyisi löytää, Kosonen kertoi Voicelle.

Laulaja tietää laulukilpailujen tarjoamat mahdollisuudet vallan hyvin, Nylon Beat -yhtye kun alun perin löydettiin Kiitorata-kilpailun kautta. Kososen mukaan varsinkin musiikkialan ulkopuolelta tuleville artisteille kisat ovatkin oiva mahdollisuus.

- Me ei tuolloin tiedetty mitään muuta tapaa tuoda itseämme esille, koska meillä ei ollut mitään suhteita levy-yhtiöihin, emmekä tunteneet alan ihmisiä. Sitä kautta tutustuttiin oikeisiin henkilöihin.

Muutama vuosi takaperin Jonna's Problem -nimellä englanninkielisen levyn julkaisseelta laulajalta on luvassa suomenkielistä soolomateriaalia, todennäköisesti kuluvan vuoden aikana.

Kilpailut

Uusimmat