Levypomo tuohtui Tom Jonesin uutuuslevystä: Onko tämä jokin sairas vitsi?

05.07.2010 21:09 -

Walesin tiikeriksi tituleeratun Tom Jonesin levy-yhtiön Islandin varatoimitusjohtaja David Sharpe ei ole innoissaan laulajan uudesta levystä. Albumin hengellisistä sävyistä hämmentynyt musiikkipomo kyselee kollegoilleen lähettämässä viestissä, onko Jonesin uutukainen 'jokin sairas vitsi'.

70-vuotias Jones solmi viime syksynä 1,5 miljoonan punnan (reilut 1,8 miljoonaa euroa) levytyssopimuksen Island-yhtiön kanssa jätettyään EMI:n vuotta aiemmin. Telegraph-sivun mukaan Island toivoi veteraanimuusikon uuden levyn sisältävän tunnettujen hittien, Sex Bombin ja Mama Told Me Not To Comen kaltaisia tarttuvia pop-sävellyksiä. Ensi kuussa julkaistavalla Praise & Blaime -pitkäsoitolla on kuitenkin mukana hengellisiä vaikutteita ja tämä ei varatoimitusjohtaja David Sharpea innosta.

- Kävelin eräänä aamuna toimistooni ja korviini kantautui äärimmäisen rauhallista musiikkia. Järkytyin tajutessani, että kyseessä on Tom Jonesin uusi levy. Kysynkin, onko tämä jokin sairas vitsi?, Sharpe kirjoittaa työtovereilleen lähettämässä sähköpostissa.

Jones itse on kuvaillut spirituaaleista ja blues-henkisistä kappaleista koostuvaa albumia paluuksi juurilleen.

Sharpen mukaan laulaja kuitenkin lupasi levytyssopimusta kirjoittaessa, että luvassa on tuttua ja tarttuvaa materiaalia. Mies vaatiikin albumin hyllyttämistä sekä uhkailee myös haluavansa takaisin projektiin sijoitetut rahat.

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat