Suosittuja jenkkimetallisteja Suomeen marraskuussa

02.08.2010 12:54 -

The Rockstar Energy Drink Taste of Chaos -kiertue saapuu Helsingin Hartwall Areenalle 15. marraskuuta. Mukana nähdään jenkkiläiset raskaan rokin isot nimet Disturbed, Papa Roach, Buckcherry sekä Halestorm.

Grammy-ehdokkaanakin kunnostautunut Disturbed on yksi tämän hetken suurimpia rock-yhtyeitä. Yhtyeen viimeisimmät kolme albumia ovat singahtaneet suoraan Yhdysvaltojen Billboard-listan ykköseksi ja levyjä on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 11 miljoonaa.

Papa Roach on myynyt maailmalla yli 10 miljoonaa levyä, jotka ovat poikineet muun muassa hitit Last Resort ja Scars. Yhtyeen tuorein julkaisu Time For Annihilation... On The Road And On The Record saadaan kauppoihin elokuun lopussa. Levy koostuu yhdistelmästä live- ja studiokappaleita.

Buckcherry julkaisee viidennen albuminsa All Night Long elokuun alussa. Esimakua levyltä löytyy jo nyt bändin nettisivuilta. Ennen Eurooppaan saapumistaan Grammy-ehdokkaanakin olleet Los Angeles -rokkarit suuntaavat laajalle Yhdysvaltain-kiertueelle syyskuussa lämmitelläkseen Nickelbackia ja Three Days Gracea. Halestorm julkaisi debyyttilevynsä viime vuonna.

The Rockstar Energy Drink Taste Of Chaos käynnistyi Pohjois-Amerikasta vuonna 2005 ja siitä on kasvanut maailman ensimmäinen maailmanlaajuisesti kiertävä rockfestivaalikiertue. Taste Of Chaos on pyörähtänyt jo yli 23 maassa ja kiinnostanut faneja Yhdysvaltojen lisäksi muun muassa Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Australiassa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa ja Meksikossa.

Kilpailut

Uusimmat