Lordin uusi levy: Entistäkin kasarihenkisempää

04.08.2010 11:21 -

Lordi julkaisee syyskuussa uuden Babez For Breakfast -levynsä. Nokkamies Mr.Lordi kertoi Voicelle tulevan albumin sisältävän entistäkin enemmän kaikuja 80-luvulta.

- Vaikka ollaan aiemminkin oltu 80-lukulaista, nyt se on vieläkin kasarihenkisempää. Ja vaikka ollaan oltu myös melodista, uusi levy on silti vielä aiempaakin melodisempaa, Mr. Lordi kertoo.

Yhtye matkasi työstämään Babez For Breakfast -levyä Nashvilleen, Yhdysvaltoihin legendaarisen tuottaja Michael Wagenerin johdolla. Mr. Lordin mukaan yhteistyö muun muassa Ozzy Osbournen ja Metallican kanssa aiemmin työskennelleen Wagenerin kanssa oli puoliksi vahinko.

- Viime kesänä pohdittiin, että ketä tuottajaa lähdetään kosiskelemaan. Mietittiin suomalaisia nimiä ja niitä ketkä olisivat vapaina. Sitten meidän kitaristi Amen sanoi vitsinä, että pyydetään Wageneria. Levy-yhtiö ottikin sen tosissaan ja Wagener suostui pyyntöön. Olisi ollut isompi projekti tuoda mies tänne, sillä hänellä on Nashvillessä oma studio. Niinpä meille oli helpompi mennä sinne.

Babez For Breakfast ilmestyy 15. syyskuuta. Levyn ensimmäinen single This Is Heavy Metal julkaistaan 9. elokuuta.

Suosittelemme

Uusimmat