Pitkän linjan rock-legenda ja jenkkimetallistit Suomeen - liput myyntiin tänään

06.09.2010 08:51 -

Tänä aamuna tulevat myyntiin liput rockin uutta ja vanhaa koulukuntaa edustavien artistien keikoille. Kaupan kun tulevat Pink Floyd -mies Roger Watersin ja jenkkiläisen Avenged Sevenfoldin Suomen konserttien tiketit.

Pink Floydista tuttu Roger Waters juhlistaa The Wall -teoksen 30-vuotisjuhlaa Euroopan-kiertueella tulevana keväänä. Koko albumin konsertissa esittävä Waters käynnistää kiertueen Kanadasta ensi viikolla ja tuo turneen Helsingin Hartwall Areenalle 27. huhtikuuta. Liput konserttiin maksavat 73 ja 79 euroa ja niitä voi ostaa Lippupisteestä.

Toinen odotettu Suomen vieras on 22. marraskuuta Helsingin jäähalliin saapuva yhdysvaltalainen metalliryhmä Avenged Sevenfold. Bändin heinäkuun lopussa julkaistu Nightmare-levy nousi ilmestyttyään listakärkeen ympäri maailmaa, myös Suomessa. Bändin rumpali Jimmy "The Rev" Sullivan menehtyi viime vuodenvaihteessa ja uudella kiertueella rumpusetin takana nähdään myös tuoreimmalla levyllä soittava Dream Theaterista tuttu Mike Portnoy. 45 euron hintaisia lippuja voi hankkia Lippupisteestä ja Tiketistä. Konserttiin on 14 vuoden ikäraja.

Liput molempiin konsertteihin tulevat myyntiin tänään kello 9:00.

Kilpailut

Uusimmat