IL: Neumann sekavana Kari Tapion jäähyväiskonsertissa – keikka keskeytettiin

21.12.2010 07:53 - Eeva Rajala

Legenda Kari Tapion muistokonsertti järjestettiin Rovaniemen Lappi Areenalla lauantaina. Konsertti sai kuitenkin ikävän päätöksen, kertoo Iltalehti.

Iltalehdelle kerrottiin, että ilta alkoi hyvin muun muassa Paula Koivuniemen esiintyessä. Dingon kiivetessä lavalle tilanne kuitenkin muuttui. Paikalla olijat kertoivat lehdelle, että Dingon keulahahmo Pertti Neumann käyttäytyi sekavasti ja laulamisesta ei tullut mitään. Mies oli pysynyt juuri ja juuri tolpillaan ja loppujen lopuksi keikka jouduttiin keskeyttämään.

- Tilanne oli sellainen, että noin puolen tunnin esiintymisen jälkeen Dingon keikka keskeytettiin. Laulaja ei ollut siinä kunnossa, että olisi voinut jatkaa esiintymistä, keikkajärjestäjä Eastway kertoo lehdelle.

Neumannilla on kuitenkin aivan toinen käsitys tapahtumien kulusta.

- Ei ole mitään ongelmia ollut. Olen käynyt illan oman ohjelmatoimiston ja bändin muiden jäsenien kanssa läpi. Tämä on täysin perätön juttu...Me soitettiin melkein 40 minuuttia. Setti oli vähän lyhyempi kuin muuten, mutta minun esiintymisessä ei ollut mitään ongelmia, Neumann kertoo lehdelle.

Kari Tapio menehtyi sairauskohtaukseen 7. joulukuuta. Legendan siunaustilaisuus on Tapiolan kirkossa Espoossa huomenna klo 14.00. Hautajaisissa on avoimet ovet. Omaisille järjestetään avoimen siunaustilaisuuden jälkeen erillinen muistotilaisuus.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat