Kohuräppäri Petri Nygård urastaan: Moni toivoo tämän kohta loppuvan

03.01.2011 14:11 -

Räppäri Petri Nygård herättää paljon ihastusta, mutta myös vihastusta. Mies kertoi Voicelle, että moni varmasti on lopen kyllästynyt hänen räävittömään tyyliinsä.

Nygårdin suosio on tällä hetkellä hurjaa, sillä miehen hiljattain julkistettua Selvä päivä -videota katsottiin muutamassa päivässä YouTubessa liki 140 000 kertaa ja kappale keikkui myös iTunesin ladatuimpien biisien kärjessä. Mies kuitenkin sanoo ymmärtävänsä, että sukseesta huolimatta ei hänen tyylinsä vetoa kaikkiin.

- Kyllähän moni ajattelee ja toivoo, että tämä kohta loppuisi ja odottaa milloin koko juttu alkaa kyllästyttää - joitain kyllästyttää jo. En minä kuitenkaan suunnittele sen kummemmin hämmentämistä, enkä keksi juttuja väkisin vaan teen täysin fiilis-pohjalta.

Miehen vankkumaton suosio heijastuu myös keikoille, joita hän tahkoaakin hurjalla tahdilla ympäri Suomen. Räppärin mukaan tien päällä oleminen onkin yksi musiikin teon hienoimpia puolia.

- Se on hauskaa. Välillä painetaan isoja festarilavoja ja toisaalta sitten niin pieniä pitserioita, ettei niissä ole edes kunnon lavaa. Se on hauskaa ja mielenkiintoista, aina on uusia ja erilaisia paikkoja - nautin täysin rinnoin keikkahommasta. Se on aivan huikeata.

Nygårdin uusi levy Kaikki tai ei mitään ilmestyy helmikuussa.

Kilpailut

Uusimmat