Nightwish yllättää: levy ja elokuva

10.02.2011 17:40 -

Nightwish on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut uutta albumia ja elokuvaa. Ensi vuonna ensi-iltaan tuleva Imaginarium on musiikkifantasiaelokuva.

Elokuva perustuu Nightwish-yhtyeen tekeillä olevaan samannimiseen albumiin ja sen kolmeentoista kappaleeseen.

- Elokuvan päähenkilönä nähdään entinen säveltäjä, jolla on ennennäkemätön mielikuvitus. Hän on vanha mies, joka luulee edelleen olevansa pieni poika. Nukkuessaan vanhus palaa menneisyyteensä. Unessa vanhat muistot palautuvat hänelle pikkuhiljaa, mutta sekoittuneena pienen pojan fantasiamaailmaan ja musiikkiin, kertoo Tuomas Holopainen.

- Unessaan vanhus taistelee löytääkseen ne muistot, jotka ovat hänelle tärkeimpiä ja auttavat häntä viimeistelemään kesken jääneet maalliset asiat. Muistot on kuitenkin saatava takaisin ennen kuin on liian myöhäistä, Holopainen jatkaa.

Ennennäkemätön projekti sai alkunsa jo yli kaksi vuotta sitten kun Tuomas esitti ideansa Imaginarium-konseptista bändin jäsenille sekä mm. The Islander -videon ohjanneelle Stobe Harjulle, joka sittemmin kiinnitettiin elokuvan ohjaajaksi. Tuotantoyhtiönä toimii Solar Films Inc. yhdessä Nightwishin kanssa.

Imaginariumin kuvaukset alkavat keväällä, ensi-ilta on vuonna 2012 ja sen perustana oleva bändin seuraava albumi ilmestyy vielä määrittelemättömänä ajankohtana.

Nightwish Imaginarium

Kilpailut

Uusimmat