Wallu Valpio antaisi Emma-gaalalle Korruptio-palkinnon

17.02.2011 13:20 - Eeva Rajala

Femma-gaalan isä Wallu Valpio puhuu kovin sanoin Emma-gaalasta. Jos Emma-gaala olisi Femma-palkittujen listalla, Valpiolla on palkinnon nimi jo tiedossa.

- Kai siinä jonkinnäköinen Korruptio-Femma voisi tulla kysymykseen. Siinä oltaisiin aika lähellä asian ytimessä. Minullahan on aina tapana provosoida. Mielestäni Korruptio-Femma olisi aika hyvä. En tiedä kyllä yhtä niin härskiä muuta varsinaista toimijaa, joka yhtä lailla palkitsisi toinen toisiaan, Wallu Valpio kertoo Voicelle.

Valpio voisi jakaa Emma-gaalalle myös Vuoden Positiivisin Femma -palkinnon.

- He jaksavat vuodesta toiseen ottaa aina ne top5, top10 albumilistan eniten pärjännyttä orkesteria sinne esiintymään ja aina yhtä mauttomalla tavalla tuoda esille sitä, että tässäkö meidän koko musiikkiteollisuus on...Käännetään se voitoksi ja positiiviseksi. Kyllä ne jaksaa, yllätyksiä siellä ei tapahdu ikinä, Vapio jatkaa.

Femma-gaalan historia alkoi siitä, kun Wallua alkoi ottaa päähän isojen levy-yhtiöiden toistensa palkitseminen Emma-gaalassa. Maailmassa oli Valpion mukaan virhe tällaisessa tapauksessa. Tästä tuli idea järjestää varjo-Emma eli Femma, jossa tuomarit kommentteineen näytetään julkisesti ja heidän ehdokkaansa näytetään julkisesti.

- Päätimme tulla ulos kuoresta ja antaa kunnia sille, kenelle se kuuluu. Vaikka artisti ei myykään kybällä, se voidaan silti palkita Femmalla.

Femma-gaalan ehdokkaat julkaistiin eilen. Gaalan ajankohta julkaistaan ensi viikolla. Lisää Femma-gaalasta voit lukea tästä! (Femmagaala)

Emma-gaala puolestaan järjestetään ensi viikon lauantaina ja siitä löytyy lisätietoja täältä! (Emmagaala)

Kilpailut

Uusimmat